Bekijk hier vanaf 17:00 uur Nvidia's onthulling van RTX 40-gpu's

Geplaatst: 20 september 2022 om 08:22Aangepast: 2 februari 2023 om 15:21
Deze namiddag doet Nvidia de Ada Lovelace-generatie (RTX 40) uit de doeken. Vanaf 17:00 trapt de presentatie af; de livestream is hieronder te bekijken.

De zogenaamde 'GeForce Beyond'-presentatie vindt plaats gedurende de Graphics Technology Conference (GTC), die deze week geheel digitaal georganiseerd wordt. Vanuit Nvidia's hoofdkantoor wordt een keynote gegeven, waarin uitgewijd wordt over Nvidia's toekomstige producten voor gaming, ai en meer. 

Eerdere teasers begonnen mysterieus over de inhoud van destijds nog 'Project Beyond', maar inmiddels ligt het onderwerp voor de hand. Verborgen in Nvidia's aftelling zijn veel "40"-verwijzingen te zien, alsmede de wiskundige Ada Lovelace als profielafbeelding.

Nvidia's onthulling wordt traditiegetrouw gepresenteerd door voorzitter Jensen Huang. Over de invulling van de livestream is weinig zeker, maar aannemelijk zijn onthullingen voor vooral het hogere segment van Ada Lovelace-kaarten. Een voortdurende stroom lekken en geruchten voorspelt een aftrap met de RTX 4090 en RTX 4080 — een RTX 4070 en RTX 4060 zijn minder zeker. 

De livestream is vanaf 17:00 uur (Nederlandse tijd) te volgen via onder meer

Watch on YouTube

en Twitch.

Watch on YouTube
Tom KauwenbergOverdag schrijver en producent in games en tech, 's nachts een gevaar op de Sea of Thieves of als je support in Overwatch. Romantiseert het gerikketik van toetsenborden ongeacht tijdstip.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.