Even Voorstellen: Thomas Bunink

Geplaatst: Gisteren om 13:05Aangepast: Gisteren om 14:22
Oh god. Mijn beurt om een voorstelblog te schrijven. Ik ben Thomas, en vanaf deze week ga ik dit toffe team helpen met het brengen van leuke nieuwtjes en vette features. Ik ben zeker niet weg van een woordgrap als ik er een kan bedenken, het is alleen te hopen dat ze onaangetast door de eindredactie komen. Ik studeer Creative Business in Leeuwarden en zodra dat voorbij is wil ik in Ierland gaan wonen.
Thomas Bunink2000 games, 1800 films, 300 series en geen vrije tijd. Nerd in hart, vaat en nieren.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..