Even Voorstellen: Thomas Bunink

Geplaatst: 25 januari 2023 om 13:05Aangepast: 25 januari 2023 om 14:22
Oh god. Mijn beurt om een voorstelblog te schrijven. Ik ben Thomas, en vanaf deze week ga ik dit toffe team helpen met het brengen van leuke nieuwtjes en vette features. Ik ben zeker niet weg van een woordgrap als ik er een kan bedenken, het is alleen te hopen dat ze onaangetast door de eindredactie komen. Ik studeer Creative Business in Leeuwarden en zodra dat voorbij is wil ik in Ierland gaan wonen.
Thomas BuninkStagiair Power Unlimited en Gamer.nl. Gek op alles wat met films of games te maken heeft. En... ahem... speedrunrecordhouder ;)

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..