Power Unlimited
Magazine
horizon forbidden west

Power Unlimited #328 is nu verkrijgbaar!

Geplaatst: 27 juli om 13:00Aangepast: 27 juli om 13:10
De nieuwe PU is binnen, en oh wat is ‘ie vet! 98 pagina’s aan vettigheid, om precies te zijn. Deze extra dikke zomereditie ligt nu in de winkels.

Nu ik hier zo zit, met dit mooie blaadje voor me, ben ik toch wel een beetje trots. Niet alleen is zo’n extra dikke preview-PU altijd een plezier (en een flink karwei) om na te kijken, die extra pagina´s betekenen ook dat mijn brein overuren moet draaien om bijschriften te verzinnen.

64 stuks zitten erin, en hoewel ik geen idee heb of dat een persoonlijk record is, is het toch leuk om even bij stil te staan. Ik weet nog goed dat ik ruim twaalf jaar geleden heel wat lessen op de middelbare school heb verstoord omdat ik weer eens zat te schaterlachen door een bijschrift in mijn Power Unlimited-agenda. Dat ik er nu zelf al honderden heb mogen verzinnen is dus zéker een van de hoogtepunten van mijn carrière als schrijver en eindredacteur. Maar genoeg over mij, want we hebben 98 pagina’s om te bespreken!

Wie zien we daar op de cover staan? Dat nieuwe personage uit Genshin Impact, inderdaad! Oh, je kent haar beter als Aloy uit Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West? Fair enough, Jacco ook, en hij schreef deze maand de met waterpret gevulde coverview. Maar daar houdt het niet op met de previews…

Zo moest ik zelf even flink dweilen na het zien van Forza Horizon 5, kijkt Wouter uit naar ko(s)mische koneinen in Mario + Rabbids: Sparks of Hope, checkt Samuel een pixelige platformer waar de stijl vanaf druipt (Replaced), gaat onze favoriete Spanjaard ook nog even los over de multiplayer van Halo Infinite en gaat excuus-Belg Raf erg goed (en hard) op Riders Republic. Stuk voor stuk ondersteund door een mooi kadertje van een van de andere redacteuren.

Is dat alles? Nee, want we hebben maar liefst vijftien First Looks en Previews in dit dubbelnummer! Jacco kreeg bijvoorbeeld een exclusieve blik op Marvel’s Guardians of the Galaxy, Samuel omarmde chaos in de demo van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin en poetst z´n GOTY 2022-award alvast op voor Elden Ring, en Laura heeft tips voor de makers van Life is Strange: True Colors.

Oh, en laten we de dikke Nintendo previewspecial van Jurjen, Samuel en Peter niet vergeten, waar ook nog eens een stuk of tien games in worden besproken (waaronder The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2). En natuurlijk Graddus z’n wansmaak-previewspecial – uhh, z’n B-shooter previewspecial, vol schietspellen die niet bedoeld zijn voor de gemiddelde Fortnite-speler. 

Hebben we dan alleen vooruitblikken te bieden? Hell no! Peter beschrijft de fantatische geschiedenis van de koning van de JRPG’s: Dragon Quest. Alie en Laura drinken als vanouds een kopje thee, Wouter leeft weer voor levende games, en er zijn natuurlijk ook reviews van onder andere Mario Golf: Super Rush, Final Fantasy VII Remake Intergrade en The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, en acht games in Ook Gespeeld!

Kortom: meer dan genoeg pagina’s om je op je komende (binnenlandse) vakantie te vermaken. Of uhh, de komende quarantaine. Ook wij gaan er even een maandje tussenuit, dus we zien je weer wanneer PU #329 uitkomt, op 28 september!

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..