pc
ps4
hardware
tv
aanbiedingen
ps5
playstation4
blackfriday
xboxseriesx
playstation5
nintendoswitch
xboxone
xboxonex
4kresolutie
budgetdeals

Alle Black Friday-deals op een rijtje

Geplaatst: 26 november om 16:22Aangepast: 26 november 2020 om 11:37
Black Friday 2021 is hier! In dit overzicht verzamelen we de scherpste aanbiedingen voor je op een rijtje. Per platform of categorie hebben we verschillende pagina's: pc-gaming, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch.

Terwijl we nog druk bezig zijn met de pagina's updaten, vind je hieronder alvast een overzicht van de beste deals per platform. Houd deze de komende dagen en vooral vrijdag in de gaten!

De beste PlayStation 5-deals

Een PS5-console in de aanbieding, die ga je deze Black Friday nog niet vinden. Wel zijn er al diverse toppers in de aanbieding, zoals Ratchet & Clank: Rift Apart en Deathloop, plus vooral een hoop mooie headsets. 

Check hier de beste deals voor PlayStation 5

De beste PlayStation 4-deals

De PlayStation 4 is natuurlijk al behoorlijk oud, maar dat betekent juist dat er een hele hoop games voor zijn verschenen. Er is dan ook een shitload aan fysieke en digitale games in de aanbieding, waaronder toppers als God of War en The Last of Us: Part 2.

Check hier de beste deals voor PlayStation 4

PlayStation 4

Xbox Series X en S

Met een beetje mazzel vind je tijdens Black Friday dit jaar een afgeprijsde Series S, mocht je daarvoor in de markt zijn. Daarnaast zijn er tal van grote games in de aanbieding, vooral op het gebied van digitale sales. Sla je slag!

Check hier de beste deals voor Xbox Series X en S

xbox

Xbox One

Net als de PlayStation 4 is de Xbox One behoorlijk oud, maar juist daarom zijn er een hoop games in de aanbieding. Daarbij ben je door Microsofts Smart Delivery in veel gevallen future proof als je een Series X of Series S aanschaft, dus is er reden genoeg om een kijkje te nemen.

Check hier de beste deals voor Xbox One

Microsoft Xbox One X Refurbished

Nintendo Switch

De Switch Oled is amper verkrijgbaar, maar gelukkig zijn er hier en daar wel Switch-consoles afgeprijsd tijdens Black Friday. Daarnaast zijn bijna alle grote first-party-games, van Mario tot Zelda, in de aanbieding.

Check hier de beste deals voor Nintendo Switch

De beste pc- en hardwaredeals

PC-gaming is heet, en Black Friday is hét moment om nieuwe hardware aan te schaffen. Check hier daarom een overzicht van gaminglaptops, desktops, componenten en accesoires als monitoren, muizen en toetsenborden.

Check hier de beste deals voor pc en hardware

Power Unlimited wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

De beste tv-deals

Er zijn tijdens deze Black Friday een hoop mooie televisies van LG en Samsung in de aanbieding. Dit jaar is hét moment om een QLED- of OLED-model in huis te halen, dus kijk vooral of er wat bij zit in jouw prijscategorie.

Check hier de beste tv-deals

Scoor vette PU-merch

Niet alleen games en hardware zijn deze week in de aanbieding, maar ook onze eigen PU merch! Met de code BF2021 krijg je bij het uitchecken 15 procent korting op een vette PU-hoodie, -sweater, -pet en nog meer! Dat wil je toch?

Check hier alle Power Unlimited-merch

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..