ubisoft
guide
uitgespeeld
assassinscreediii
video
connor
gameguides
cheats
assassinscreed3

Assassin’s Creed III pivot en cheat codes guide

Geplaatst: 16 december 2012 om 13:00Aangepast: 14 december 2012 om 15:59
Assassin’s Creed speelt zich technisch altijd in een computerspel af. Maar pas in Assassin’s Creed III heeft Ubisoft er ook cheat codes in gestopt. PeterKoelewijn legt je het ingewikkelde spel van de pivots uit!

De jacht naar cheats in Assassin’s Creed III is, net als wel meer dingen in de game, een spel op zich. De cheat codes zijn echter pas toegankelijk wanneer je de game hebt uitgespeeld. Heb je dat nog niet gedaan? Spoiler Alert! 

Hackers!

Je hebt de game uitgespeeld? Mooi! Laat ik beginnen door uit te leggen hoe je de zoektocht naar cheat codes kan activeren. Zodra je de credits van Assassin’s Creed III voorbij hebt zien rollen, verschijnt er alsnog een story mission icoon op Connors radar. Je bent nu begonnen aan de epilogue en Ubisoft heeft nog een paar laatste scènes voor je in petto. De eerste is in New York, volg gewoon het uitroeptekentje. Vervolgens moet je naar de Frontier, naar Connors geboortedorp, dat nu verlaten blijkt te zijn.

Eenmaal daar je zaken afgehandeld, verplaatst het uitroepteken naar Boston. Ben je in deze stad aanbeland, schrik dan niet want de Animus gaat raar doen. Blijkt dat een stel mysterieuze hackers Desmonds memorie databank beginnen binnen te dringen! De leider van de groep legt op cryptische wijze uit hoe pivot points werken, maar het leek me handig om alsnog een speciale Assassin’s Creed III Feature erover te schrijven.

Zoektocht over het internet

Wat zijn pivot points precies? Nou, grafische glitches komt het dichtst bij, maar visueel lijken ze op origami eenhoorns. De pivots zien er allemaal hetzelfde uit maar zijn nog steeds lastig te tracken, voornamelijk omdat Ubisoft de posities via internet telkens aanpast! Is een andere Assassin’s Creed III speler pivot points aan het plaatsen op de kaart? Dan gebruikt Ubisoft die posities als verstopplaatsen voor andere spelers. Ben je een klootzak, dan plaats je je pivots dus op de lastigst te vinden plaatsen.

Hoe werken pivots points?

Maar waarom zou je de pivots weer loslaten? Is de hele zoektocht niet juist bedoeld om alle cheats te unlocken? Jep, maar pivot points heb je nodig om de positie van de resterende cheat codes te te ontdekken. Het gaat als volgt:

Ga naar je menu toe, naar de kaart. Daar is een nieuwe categorie verschenen om icoontjes in te delen. De bovenste subcategorie geeft weer welke pivots en cheats je al hebt gevonden en hoe lang het duurt voordat ze weer van positie veranderen en of je hun positie al hebt ingeperkt tot een bepaalde omgeving. De tweede subcategorie geeft de kaart weer; waar je met Connor staat, daar kan je een pivot point plaatsen. Hier verschijnt vervolgens een liniaalrechte lijn die via een groene zone aangeeft waar je moet je zoeken.

Je begint de cheat codes zoektocht met drie pivots in Boston, dus je kan met een beetje oefening via een driehoekstructuur de eerste al gauw vinden. Bij elke vergaarde pivot wordt het dus ook makkelijker om de resterende op te sporen, omdat je een extra referentiepunt kan maken. Helaas is het publiceren van een simpel kaartje niet mogelijk, want de pivots veranderen dus per speler van positie én kunnen overspringen van Boston, naar New York of de Frontier. Het is een erg originele manier van Ubisoft om cheat codes te unlocken, al voelt het constant swappen tussen menu’s en kaarten wel een beetje omslachtig in Assassin’s Creed III. Gelukkig zijn de cheat codes het waard!

Welke cheat codes kan je unlocken?

De pivots in Assassin’s Creed III hebben allemaal Griekse namen. Hun cheats staan vast dus ik kan hier gelukkig wel een handig lijstje van maken:

Iota: Made of Steel (maakt je onkwetsbaar)

Eta: Sun and Moon (Je krijgt in het menu een dag/nacht setting)

Theta: Killing Spree (Je kan nu altijd iedereen assassinaten. Iedereen. Overal.)

Upsilon: Thunder Kill (Iedere keer dat je iemand doodt, slaat de bliksem in. Natuurlijk mijn favoriet!)

Sigma: Weather Man (Je kan het weer instellen)

Omicron: Recruit (Oneindige Recruit Tokens dus je bent nooit alleen)

Epsilon: Infinite Ammo (Spreekt voor zich)

Lambda: Ninja (vijanden zien of horen je niet meer)

Kappa: Semi-Automatic (Geen reload time meer)

Tau: Season Changer (Je kan tussen zomer en winter switchen)

TL;DR? Hier een video die de cheats in actie toont!

Alle cheat codes worden geactiveerd vanuit het options menu. Let wel, de save functie van Assassin’s Creed III wordt uitgezet zolang je cheats aan hebt staan. Ben je dus klaar met kutten, hou daar rekening mee! Ook verplicht Ubisoft je om online te zijn voor er pivots op de kaart verschijnen.

En dat is alles dat je moet weten over de cheat codes jacht van Assassin’s Creed III.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..