Back to the PUture - The Witcher 3: Wild Hunt

Geplaatst: 7 juli om 14:00
In Back to the PUture nemen we een kijkje in oude PU-magazines. Deze week blikken we terug op een van de meest legendarische rpg's, sterker nog, meest legendarische games ooit. Zeker als je Power Unlimited al een tijdje volgt is alleen al de review van The Witcher 3: Wild Hunt je waarschijnlijk goed bekend.

De Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red weet verdraaid goed hoe ze een boeiende wereld neerzetten. Het derde deel van de Witcher-games, die gebasseerd zijn op de gelijknamige boekenreeks van schrijver Andrzej Sapkowski, geeft ons opnieuw de controle over Geralt of Rivia. De gemuteerde monsterjager is nog altijd op zoek naar princess Cirilla, die achterna gezeten wordt door allerlei kwaadaardige krachten. The Witcher 3 zet volgens velen een ontzettend sterk verhaal neer in een fantastische wereld waar ongekend veel te verkennen valt.

Het was dan ook op z'n minst een discussiepunt in de PUmmunity te noemen toen de review van het spel werd gepubliceerd in Power Unlimited nummer 258. Wouter gaf The Witcher 3: Wild Hunt namelijk een - volgens velen veel te lage - 88, en ook die felbegeerde Gold Award ontbrak. Nu bekend is dat Wouter een andere weg inslaat, leek dit een goed moment om nog eens terug te blikken op deze legendarische review. Ondergetekende weet nog goed dat hij naar deze beoordeling vroeg tijdens zijn eerste heuze interview - via de telefoon - voor een magazine dat hij zelf in elkaar flanste. Wouter z'n antwoord verschilde toen niet van wat je hieronder gaat lezen.

DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.