playstation
xbox
pc
switch
overzicht
summer game fest
gamezomer

Bekijk al het nieuws uit de Summer Game Fest Kick Off Live-show

Geplaatst: 9 juni om 23:39Aangepast: 10 juni om 09:36
De Summer Game Fest Kick Off Live-show gemist, of wil je misschien even je geheugen opfrissen? Geen probleem, hier kun je al het nieuws vinden in een handig overzicht!

The Last of Us-remake is officieel onthuld

De The Last of Us-remake. genaamd The Last of Us: Part 1, is officieel aangekondigd. Vlak voordat de show begon lekte het bestaan van de game al uit via een officiële PlayStation-website. De game is helemaal opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, draait in 60 fps en heeft verbeterde AI.

The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet de game ook naar pc komen. 

Lees hier het complete bericht.

Gameplay van 'Dark Water'-level uit Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond

Tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest werd gameplay van een level uit Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond.

De gameplayvideo is van het level Dark Water en speelt zich af op een olieplatform in de Golf van Mexico. Task Force 141 is er achter gekomen dat er op het platform raketten worden verborgen. Soap, Ghost en Colonel Alejandro Vargas moeten infiltreren. De video is hieronder te zien.

Het nieuwsbericht gaat hier verder.

Layers of Fears van Bloober Team is een soort reboot van de horrorserie

Layers of Fears is de nieuwe horrorgame van Bloober Team en het lijkt er op dat het om een soort Layers of Fear-reboot gaat. Veel details zijn er nog niet van de vanavond onthulde game, behalve dat de franchise "in een nieuwe vorm terugkeert waarmee spelers echt een verfrissende ervaring krijgen en het overkoepelende verhaal in een nieuw licht wordt gezet".

Het lijkt daarbij alsof het om een soort reboot van de eerdere twee games gaat. "Ons plan was om de games opnieuw te creëren, maar niet als simpele collectie met remasters. We hebben een nieuwe benadering gevonden, iets dat misschien niet het meest logische is. Maar er is een reden waarom we het Layers of Fears hebben genoemd."

Lees hier verder.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt op 16 juni

Een releasedatum bleef lange tijd uit, maar nu is het eindelijk bekend: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt op 16 juni uit. Dat werd vanavond tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest aangekondigd. Het was al geruime tijd bekend dat het spel ergens deze zomer zou verschijnen, maar een precieze releasedatum was er tot vanavond nog niet. Ook werd een nieuwe trailer getoond, die hieronder te zien is.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Shredder's Revenge is daarbij een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kan online en lokaal door zes spelers tegelijk gespeeld worden. Faith no More-frontman Mike Patton zingt het themanummer in de trailer.

Het nieuwsbericht gaat hier verder.

Marvel's Midnight Suns vanaf 7 oktober verkrijgbaar, je kunt met Spider-Man spelen

Vanaf 7 oktober is Marvel's Midnight Suns te spelen. Dat werd middels een nieuwe trailer tijdens de Summer Game Fest Kick Off Live-show aangekondigd. Daarin werd ook onthuld dat Spider-Man een speelbaar personage is.

De game had eigenlijk in maart uit moeten komen, maar werd eind vorig jaar uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar om er volgens de ontwikkelaar “de best mogelijke game van te maken”. De game verschijnt nu dus op 7 oktober op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De Switch-versie moet volgend jaar verschijnen.

Check hier meer informatie.

Check het eerste artwork van de The Last of Us-multiplayergame

Het eerste artwork van de The Last of Us-multiplayergame is vanavond onthuld. Het artwork werd tijdens de Summer Game Fest-presentatie getoond, waar Naughty Dog-baas Neil Druckmann aanwezig was om te melden dat het spel erg groot wordt, "net zo groot als onze singleplayergames en op sommige gebieden ook groter".

Zoals eerder al bekend was gemaakt, moet het een stand-alone multiplayergame worden in het The Last of Us-universum. Volgens Druckmann kunnen spelers op compleet nieuwe personages rekenen en wordt er zelfs een verhaal verteld. Het spel speelt zich in een andere locatie van de VS af. Aan het artwork te zien gaat het om San Francisco.

Hier valt meer te lezen.

The Last of Us

Gotham Knights-trailer draait om Nightwing

Een nieuwe Gotham Knights-trailer met een focus op Nightwing werd vanavond tijdens de Summer Game Fest Kick Off Live-show getoond.

De actievolle trailer is hieronder te bekijken. In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Nightwing, Red Hood, Robin en Batgirl. De game moet een dynamische en interactieve open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. 

Lees hier meer.

Check onafgebroken gameplay van sci-fi-horrorgame The Callisto Protocol

The Callisto Protocol is inmiddels al een paar keer getoond, maar nu is er ook een onafgebroken gameplaysegment te bekijken.

De gameplay werd uitgezonden tijdens Summer Game Fest Kick Off Live-show, waar ook een nieuwe trailer van de game voorbij kwam. De gameplayvideo toont een vergelijkbaar camerastandpunt en setting als Dead Space. Dat is niet gek: de game is ontwikkeld door Striking Distance, de nieuwe studio van Glen Scofield - de bedenker van de Dead Space-franchise.

Lees hier door.

Aliens: Dark Descent verschijnt volgend jaar op consoles en pc

Aliens: Dark Descent is een nieuwe top-down, squad-based actiegame. Dat deden uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar Tindalos Interactive tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest. In de game besturen spelers een groep getrainde Colonial Marines. Zij moeten een uitbraak van Xenomorphs tegenhouden op de maan Lethe.

Men vecht in de game niet alleen tegen de Xenomorphs, maar ook tegen soldaten van de Weyland-Yutani Corporation en tevens compleet nieuwe wezens die nooit eerder in de Alien-franchise zijn gezien. Spelers geven bevelen aan de soldaten in open levels. Daarbij kunnen de soldaten naar smaak aangepast worden met perks, wapens en uitrusting.

Lees het complete nieuwsbericht hier.

Ook Guile schopt weer kont in Street Fighter 6

Guile is een speelbaar personage in Street Fighter 6, zo werd tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest bevestigd. Guile werd via een nieuwe gameplaytrailer getoond. Daarin is te zien dat zijn iconische moves, zoals de Sonic Boom en Flash Kick, terugkeren. De video is hieronder te zien.

Het personage, dat afkomstig is uit de Verenigde Staten, zit al sinds Street Fighter 2 in de vechtfranchise. Het personage werd in de eerste live action Street Fighter-verfilming overigens vertolkt door Jean-Claude van Damme.

Het nieuwsbericht gaat hier verder.

Vergeet ook deze nieuwtjes en aankondigingen niet

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..