De beste Xbox-deals van de week - Mass Effect en F1

Geplaatst: Gisteren om 11:01Aangepast: Gisteren om 11:01
Op zoek naar goedkope games voor de Xbox? In dit overzicht houden we wekelijks de Xbox-deals bij!

PU.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Mass Effect Legendary Edition - 27,99 euro

De Mass Effect-trilogie is misschien wel de beste gametrilogie ooit gemaakt, en dat zegt wat. Wie de games gemist heeft toen ze uitkwamen, of ze simpelweg gewoon nog eens wil spelen, kan dat tegenwoordig doen in een gloednieuwe collectie:

"Mass Effect 3 mag dan lichtelijk een Game of Thrones-achtige anticlimax zijn, Mass Effect is een klassieker en deel 2 simpelweg een meesterwerk. Deze collectie van remasters schaaft BioWare’s meestertrilogie bij tot een ietwat moderner geheel, maar dat is al meer dan genoeg reden om dit emotionele, spectaculaire en overweldigende sci-fi-epos (nogmaals) te spelen. Ik ben hoofdredacteur Brugge en dit is nog steeds mijn favoriete gametrilogie op de aarde."

Koop Mass Effect Legendary Edition voor 27,99 euro

Cyberpunk 2077

F1 22 - 44 euro

Codemasters, de ontwikkelaar van de officiële F1-games, is een tijdje geleden overgenomen door EA. Het zogenaamde EA-effect is dan ook echt merkbaar aan het worden. Dat komt de game niet perse ten goede, hoewel Graddus hem nog steeds een 7,6 geeft:

"De F1-serie begint steeds meer op FIFA te lijken. Felle kleuren, hippe muziekjes en de eerste contouren van wat weleens F1UT kan gaan worden. Dit jaar mats ik Codemasters (Codematsers!) nog, maar ze moeten wel tegengas gaan bieden aan die EA-onzin. Vraag maar aan Lewis Hamilton hoe snel het anders kan gaan, in de F1..."

Koop F1 22 voor 44 euro

Far Cry New Dawn - 8 euro

Far Cry New Dawn is een soort spin-off van Far Cry 5, waardoor veel gameplayelementen bekend voor zullen komen. Een nieuw verhaal en enkele quality-of-life-verbeteringen zorgen er echter voor dat het spel toch de moeite waard is. Al helemaal wanneer je hem voor 8 euro binnen kan slepen:

"Wat Far Cry nog steeds als geen ander doet is een dynamische zandbak voorschotelen waarin van alles gebeurt. Vijanden die ineens door een zeearend worden aangevallen, kuddes rendieren die op de vlucht slaan omdat ik per ongeluk hun leefgebied in lichterlaaie zet met een molotov cocktail of een random handelaar langs de kant van de weg die een tikkie van mijn 4x4 krijgt, creperend op de grond ligt maar uiteindelijk beleefd 'dankjewel' zegt als ik hem revive."

Koop Far Cry New Dawn voor 8 euro

Far Cry New Dawn

Overige deals

Fysiek

Far Cry 6 Yara Edition 24,98 euro

Farming Simulator 22 37,99 euro

Halo Infinite 44 euro

Riders Republic 22,99 euro

The Quarry 34,99 euro

Call of Duty: Black Ops Cold War 23,09 euro

Cuphead - The Delicious Last Course 7,19 euro

Far Cry 4 Gold Edition 16,49 euro

Far Cry 6 27,99 euro

Hot Wheels Unleashed 14,99 euro

Mad Max 6,99 euro

Mafia: Trilogy 23,99 euro

Red Dead Redemption 2 34,99 euro

Sid Meier’s Civilization VI 14,99 euro

Tom Clancy’s The Division 8,99 euro

Tomb Raider: Definitive Edition 2,99 euro

Mafia Trilogy

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..