customization
xbox360
playstation4
consoles
feature
nes
florianhoutkamp
custom
wiiu
snes
xboxone
playstation3
mods
wii
casemod

De vetste console case mods

Geplaatst: 21 augustus 2015 om 13:00Aangepast: 21 augustus 2015 om 13:15
Onze eigen hardware nerd vind het prachtig als mensen thuis zelf aan de gang gaan om hun consoles te verfraaien. Er zijn in de loop der jaren een aantal zeer strakke console mods langsgekomen en Florian zet de 10 vetste voor je op een rij!

Why so serious?

Console mods hebben 9 van de 10 keer helemaal geen functie en worden puur gemaakt voor de lol. De Joker met zijn legendarische ‘Why so serious’ uitspraak is dus een prima combo! Zijn hoofd is de aan/uit knop geworden, de console heeft een leren finish gekregen en als klap op de vuurpijl zit er bovenop nog een meesterlijk Batman logo.


PS3 laptop

Het blijft een droom voor veel gamers om overal en altijd console games te kunnen spelen, zelfs als je onderweg bent. Je console en TV overal mee naar toe slepen is dan niet echt praktisch, maar een console laptop is absoluut de beste optie! Er zijn er best een aantal gemaakt door knappe koppen de laatste tijd, maar de PlayStation 3 laptop is waarschijnlijk het mooist afgewerkte exemplaar.


Rainbow Six

Met de release van Rainbow Six: Siege dit jaar in het hoofd, kwam ik een PlayStation 3 case mod tegen in de stijl van Rainbow Six: Vegas. De PS3 is een heuse wolkenkrabber geworden en om de sfeer te verhogen staat de PS3 nu op een plateau, samen met andere gebouwen en zelfs een helicopter! Het is een beetje Las Vegas in het klein en is de perfecte toevoeging voor een dergelijke case mod.


Nintendo schoen

Wat nou als je helemaal nooit meer je console hoeft mee te nemen? Wat nou als je altijd en overal de console bij je hebt, zonder dat je daar over hoeft na te denken? Dat zou briljant zijn, toch? Misschien moet je dan eens kijken naar deze echte NES schoenen! De schoenen zijn nog steeds te dragen, maar als je zin hebt om te gamen, sluit je de schoen aan op je TV en schuif je een cartridge in je zool. Dit is met recht een portable console mod.


Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy was een van de beste games voor de Wii en dus is het niet gek dat er meerdere case mods bestaan van de Wii met de game in de hoofdrol. De vetste Mario Galaxy mod heeft een echte Mario figurine en een shitload aan led lampjes om de boel tot leven te wekken. Het is niet een van de meest uitgebreide of belachelijke case mod, maar stylish is het zonder meer. Subtiel, maar erg cool.


Halo 3 Xbox

Ik heb persoonlijk niets met de Halo games, maar ook ik zie echt wel dat de Halo 3 console case mod van hieronder er prachtig uitziet. Er zijn een shitload aan Xbox Halo mods, maar de ‘Red vs. Blue’ Xbox 360 is zonder twijfel de allermooiste. De basis was een crome Xbox 360, maar daarna is er flink geknutseld met papier-mâché om het gewenste effect te krijgen. Prachtig gemaakt en een hoop Halo fans zullen jaloers zijn op deze console case mod.


NES broodrooster

Op de een of ander manier zijn broodroosters al een lange tijd de basis voor console mods voor de NES en SNES. Waarschijnlijk heeft het te maken met de vorm van de cartridges, of misschien is het wel omdat gamers helemaal niet willen ontbijten, maar meteen keihard willen gamen zodra ze wakker worden. Wat de reden ook is, het ziet er grappig uit en ik denk dat zelfs je vriendin het niet erg vind als je deze console in het keukenkastje neerzet. Gek idee, maar briljant bedacht.


Gears Xbox One

De PS4 en Xbox One zijn nog niet zo heel lang beschikbaar, dus heel veel vette case mods zijn er nog niet, maar zo langzamerhand begint het een beetje op gang te komen. Met de aankomende release van de Gears of War Collection en Gears 4 is deze Xbox One er in ieder geval al klaar voor. De Xbox One zit vol met de Gears of War logo’s en is afgemaakt met gaas, om het een duistere look te geven. De bovenkant bestaat daarnaast uit plexiglas, waardoor je in de console kunt kijken en zelfs de disc kan zien draaien. Gruwelijk vet echt!


Xbox 360 car Mod

Laten we nog een stap verder gaan en van de console case een auto maken! Het inbouwen van consoles in gepimpte auto’s is niets nieuws, maar zo strak als de Xbox 360 mod zie je ze niet vaak. De controller is zelfs ingebouwd in het stuur van de wagen, waardoor je zelfs zou kunnen gamen tijdens het rijden! Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat dit een slecht idee zou zijn, maar cool is het zeker. Wat zou meneer agent zeggen als je wordt aangehouden in deze auto?


Wii watergekoeld

Tijd om deze Feature af te sluiten met een watergekoelde console case mod. Slimme gasten maken consoles watergekoeld, zodat de hardware lekker koel blijft, langer meegaat en veel minder herrie maakt, aangezien de fans niet echt meer een functie hebben. Vaak zijn dit soort mods vooral praktisch, maar visueel niet echt indrukwekkend, maar deze watergekoelde Wii ziet er werkelijk prachtig uit. Het ziekelijke is dat je deze Wii ook nog eens aan de muur kunt hangen! Ik heb het niet heel vaak met case mods, maar deze zou ik absoluut willen hebben. Al heeft de Wii echt geen waterkoeling nodig, het ziet er mega vet uit!

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..