sony
ps5
playstation5
playstationstore

Hier koop je de PlayStation 5

Geplaatst: 1 augustus 2021 om 18:28Aangepast: Gisteren om 09:25
De PlayStation 5 is al enige tijd uit, maar is bij veel winkels uitverkocht. Hieronder vind je alle winkels waar je een PS5 kunt kopen, met bijbehorende prijzen. Deze pagina checkt elke twee minuten of er bij de onderstaande, grote en betrouwbare webshops, PS5's voorradig zijn.

De PlayStation 5 verscheen op 19 november in Nederland. De console was beperkt verkrijgbaar op lancering en is op het moment van schrijven bijna nergens te verkrijgen. Alles en iedereen zit op dit moment te azen op een next-gen console van Sony. Maar waar is er voorraad en wanneer? Dat is een vraag die we vaak krijgen en om je te helpen in je zoektocht naar een PlayStation 5, hebben we de PS5-voorraad checker. 

Deze tool checkt elke twee minuten of er voorraad is bij de grote webshops, mocht dat zo zijn dan zal deze webshop in de tool een gele kleur krijgen. Omdat je natuurlijk niet 24/7 met je ogen in de gaten kan houden, zal er een een geluid (hondkont!) afspelen wanneer er voorraad is en je dus niet te laat bent voor een eventuele 'drop' van nieuwe consoles. Achter de 'nu kopen'-knoppen zitten (affliate)links, die je direct naar de juiste pagina's brengen, zodat je de PS5 kunt scoren. Wil je even testen hoe het geluid klinkt? Onder de 'uitleg'-knop in de tool, kan je dit doen. 

Dus houd deze pagina open, terwijl je werkt, zit te gamen of met school in de weer bent en dan merk je vanzelf wanneer er voorraad is! 

  • De PlayStation 5 met disc heeft een adviesprijs 499,99 euro.
  • De PlayStation Digital Edition heeft een adviesprijs van 399,99 euro.

Ben je niet alleen geïnteresseerd in de PlayStation 5, maar ook in bijbehorende accessoires? Check dan dit artikel om alles te weten te komen over de PS5-accessoires! 

Mensen kunnen ook hun PSN-naam direct bij PlayStation achterlaten om kans te maken op de mogelijkheid een PlayStation 5 te kopen. Dit is logischerwijs geen garantie dat de schaars verkrijgbare console ook daadwerkelijk gekocht kan worden.

Wil je weten wat de console inhoud voordat je besluit of je hem wilt kopen of niet? Check heir het overzicht met alle specs van de next-gen Playstation. 

Update

Vanaf nu is het ook mogelijk om de speciale Power Unlimited PS5-voorraadchecker Powerbot deluxe te volgen op Telegram. Want we snappen dat het soms lastig kan zijn om non-stop je browser open te hebben op deze pagina. Dus join onze groep! Klik dan.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..