Hier koop je de Xbox Series X - Voorraadchecker

Geplaatst: 23 september om 11:59Aangepast: 23 september om 11:59
De Xbox Series X is officieel uitgebracht maar is bij veel winkels uitverkocht. Hieronder vind je alle winkels waar je een Xbox Series X kunt kopen, met bijbehorende prijzen.

Dit overzicht is bijgewerkt met een voorraadchecker Deze Stock Alert laat automatisch zien waar de Series X beschikbaar is. Zodra er voorraad is krijg je een geluidje te horen en kleurt het gebied geel bij de webshop in kwestie. Je hoeft de pagina niet te refreshen, Stock Alert wordt live geüpdatet.

Kom ook bij de Telegram-groep om als allereerste een bericht te ontvangen.

De Xbox Series X is Microsofts volgende generatie Xbox-consoles en verscheen op 10 november voor een adviesprijs van 499 euro. Hoewel Microsoft de console zoals gebruikelijk op grote schaal produceert, is de Series X bij lancering vanwege de pandemie nog altijd beperkt verkrijgbaar.

Review

Over het algemeen zijn we zeer enthousiast over Xbox Series X. De krachtige console kan meesterlijke plaatjes op het beeldscherm toveren, is fluisterstil, heeft vette features in de vorm van Quick Resume en Auto-HDR, en Xbox Game Pass en de backwards compatiblity zijn meesterlijke services.

Handige links

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..