punl
daredevil
powerunlimited
superhero
marvel
ant-man
deadpool
venom
spider-man

Klassieke Kingpin en setvideo nieuwe Spider-Man - Super Power Unlimited

Geplaatst: 1 oktober 2018 om 16:09Aangepast: 1 oktober 2018 om 16:47
De eerste maandag in oktober is aangebroken, tijd dus voor een nieuwe Super Power Unlimited! Al het nieuws uit de superhelden-entertainmentwereld zet Power Unlimited weer voor je op een rijtje. Vandaag zien we een traditionele Kingpin in Daredevil seizoen 3, Jake Gyllenhaals schurk op een setvideo van de nieuwe Spider-Man-film en verwijderde scenes uit Ant-Man and the Wasp.

Welkom bij de derde Super Power Unlimited, dé rubriek waarin we het superheldennieuws van de afgelopen dagen voor je verzameld hebben. Deze keer een volledige Marvel-editie met Daredevil, Venom, Deadpool, Spider-Man en Ant-Man.

Daredevil seizoen 3 teaser toont klassieke Kingpin

Met nog ruim twee weken te gaan tot de release van het derde seizoen van Daredevil, druppelt er langzaam meer info binnen over het verhaal en de personages. Afgelopen weekend kregen fans een mooi shot te zien in een teaser voor seizoen 3. Wilson Fisk trekt eindelijk zijn kenmerkende witte kostuum uit de comics aan, terwijl een gehavende Matt Murdock terug lijkt te vallen op zijn Man in Black-outfit uit het eerste seizoen. Een onvermijdelijke tweede ronde tussen de Devil of Hells Kitchen en de koning van de onderwereld lijkt er in het derde seizoen dan toch te komen. Daredevil seizoen 3 staat vanaf 19 oktober op Netflix.


Regisseur Venom legt PG-13 rating uit

Regisseur Ruben Fleischer heeft uitleg gegeven over de lagere leeftijdsgrens voor Venom. Lange tijd dachten we dat de nieuwe film rondom Marvels beroemde antiheld zeer gewelddadig zou worden. De Deadpool-films en James Mangolds Logan lieten eerder zien dat een superhelden-film met veel bloed en lompe kills het heel goed kan doen.

De aankondiging dat Venom voor 12 jaar en ouder zou zijn, zorgde wat gefronste wenkbrauwen. Ruben Fleischer licht de keuze voor een lagere leeftijdsgrens toe tijdens een persconferentie:

We didn’t want to make a movie that excluded any fans,” he says. “Venom fans actually are of all ages, and so we wanted to be inclusive to all the fans that were excited about the movie.

Fleischer wilde dus nooit een volwassen Venom-film maken zodat de jongere fans ook gewoon naar de film kunnen gaan. Om die reden komt er ook geen 16+ directors cut voor Venom. Wel wilde Fleischer het geweld richting het uiterste van het toelaatbare pushen. Een scene waarin een Chinees dorpje uitgeroeid wordt door een symbiote en een scene waarin iemands borst en meerdere hoofden worden doorboord, zijn hier voorbeelden van.

De gruwelijke gebeurtenissen zijn zo gefilmd dat er toch aan de strenge eisen van de Motion Picture Association of America (MPAA) wordt voldaan. Fleischer heeft hiervoor inspiratie gehaald uit Christopher Nolans The Dark Knight:

It does such a great job of delivering an intense, action-packed film that didn’t pull any punches

Tenslotte benoemde Fleischer de leeftijdsgrens voor Venom in Engeland, waar de film een 15-rating krijgt. Dit houdt in dat, zelfs onder toezicht van een volwassene, een kind niet naar de film mag als hij of zij geen 15 jaar of ouder is. Venom draait vanaf woensdag 3 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Deadpool krijgt re-release met lagere leeftijdsgrens in VS

Om nog even binnen de leeftijdsgrenzen te blijven: Fox brengt Deadpool 2 zeven maanden na de originele release terug naar de Amerikaanse filmzalen. Ditmaal wel met een PG-13 rating, zodat ook jongere fans kunnen genieten van een waarschijnlijk iets minder grof gebekte Wade Wilson.

Lang stond de aangepaste Deadpool-prent als Untitled Deadpool movie op de planning, maar Deadline meldde dat het dus om een nieuwe versie van Deadpool 2 gaat. Met zeven maanden na het verschijnen van Deadpool 2 is het ook wel logisch dat er geen compleet nieuwe Deadpool-film gemaakt wordt. Het zou een record zijn als de filmmakers in het geheim een volledige film wisten de schieten. Of we de aangepaste versie van Deadpool 2 op enige wijze in de Nederlandse zalen kunnen verwachten, is niet bekend.

Setvideo Spider-Man: Far from Home laat Jake Gyllenhaals schurk zien

Er werd de afgelopen maanden al gespeculeerd over de rol die Jake Gyllenhaal zou spelen in de nieuwe Spider-Man film. Veel mensen waren ervan overtuigd dat de gevierde acteur de rol van Mysterio op zich zou nemen, en onderstaande setvideo lijkt deze overtuiging kracht bij te zetten.

Op de beelden zien we de filmset van Far from Home, waarop Tom Holland en Jake Gyllenhaal tegenover elkaar staan. Het lijkt erop dat Spidey zijn tegenstander na een groot gevecht heeft verslagen, afgaande op de verwoeste omgeving en de lichaamstaal van vooral Gyllenhaal (rechts in beeld). Veiligheidsdiensten lijken de scene in zwarte auto’s te betreden.

Het kostuum dat Gyllenhaal draagt heeft veel weg van het pak dat de Master of Illusion in de traditionele comics draagt, aangevuld met elementen uit het Ultimate Universe. Mysterio’s kostuum is in dat universum meer technologisch vormgegeven. Helaas zijn de beelden niet van goede kwaliteit, waardoor we geen groene en met paarse kleuren kunnen zien. Ook ontbreekt Mysterio’s kenmerkende helm van plexiglas. Marvel en Sony hebben nog geen bevestiging gegeven over de rol van Gyllenhaal.

Twee verwijderde scenes uit Ant-Man and the Wasp

De blu-ray release van Ant-Man and the Wasp staat gepland op 16 oktober en vanaf morgen is het meest recente avontuur van de mierenman al digitaal te bekijken. USA Today bracht afgelopen weekend twee verwijderde scenes naar buiten waarin de schurk Sonny Burch en de Quantum Realm centraal staan. De beelden kan je hieronder bekijken.

De eerste scene laat zien hoe Burch (Walton Goggins) de potentie van de Pym Particles ontdekt, de tweede scene laat zien hoe Janet van Dyne samen met Hank Pym de Quantum Realm verkent. De fantasierijke dimensie in het MCU is losjes gebaseerd op de Microverse in de comics en wordt bevolkt voor talloze rassen.

Dit was hem weer, de eerste Super Power Unlimited van oktober. Een echte Marvel-editie deze keer met gevestigde helden en schurken. Check voor meer Marvel-nieuwtjes de trailer van Captain Marvel of de hi-res concept art van Avengers 4.

Super Power Unlimited Week 1

Super Power Unlimited Week 2

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..