nintendo
deals
kopen
switch
switch oled

Hier koop je de Nintendo Switch OLED

Geplaatst: 5 dagen geleden om 17:07Aangepast: 6 juli om 15:49
Nintendo brengt in oktober nieuwe Switch OLED uit. Hoewel dit model niet alle upgrades heeft waar Nintendo-fans op hoopten, is de kans toch aanwezig dat hij lastig verkrijgbaar wordt rondom lancering. Om die reden hebben wij een mooi overzicht voor je gemaakt met alle winkels en prijzen.

Op zoek naar een PlayStation 5? Bekijk hier het overzicht van alle winkels

Dit bericht wordt bijgewerkt met de laatste informatie. 

Het nieuwe model verschijnt op 8 oktober samen met Metroid Dread en is qua afmetingen vergelijkbaar met de reguliere Nintendo Switch, maar heeft een groter scherm van 7 inch met oled-technologie. Dit moet betere kleuren en een hoger contrast opleveren. Ook bevat de hybride console een LAN-poort, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio. Tot slot bevat de console een brede, verstelbare standaard. Ook het dock waarin het systeem wordt geplaatst is vernieuwd. Een prijs is nog niet bekend. In de Verenigde Staten krijgt de Switch (Oled-model) een adviesprijs van 350 dollar.

Er wordt geen melding gemaakt van verbeterde grafische capaciteiten of een 4k-resolutie. Eerdere geruchten over een zogenaamde 'Switch Pro' maakten daar wel melding van.

Winkels en prijzen

Nintendo Switch (Oled-model) Wit

Nintendo Switch (Oled-model) Rood/blauw

switch oled

Power Unlimited wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..