Onze favoriete San Diego Comic-Con-aankondigingen

Geplaatst: 25 juli om 16:02Aangepast: 25 juli om 16:18
Afgelopen weekend stond voor het eerst sinds een paar jaar weer volledig in het teken van vette aankondigingen rondom films en series, tijdens de megabeurs San Diego Comic-Con. Voor jullie gemak hebben we onze favoriete aankondigingen op een rijtje gezet!

Helaas was het voor ons Europeanen niet mogelijk om live mee te genieten van de actie op de beurs in San Diego, maar natuurlijk werd het internet meteen volgegooid met alle grote aankondigingen en trailers van deze meest recente editie van San Diego Comic-Con. Dat zijn er uiteraard erg veel, waardoor het misschien lastig is om het overzicht houden. Daarom hebben we onze favoriete aankondigingen in één mooi lijstje gegooid. Check het hieronder.

Uitgebreide trailer Game of Thrones spin-off House of the Dragon

Net voor de start van San Diego Comic-Con deelde HBO opeens een gloednieuwe trailer van de Game of Thrones-spin-off House of the Dragon, enkele dagen voor het panel waarin de serie uitgebreid besproken zou worden. Dat vonden fans een beetje raar, maar tijdens het panel bleek waarom: hier liet HBO namelijk nóg een trailer zien. Het betrof een langere versie van de eerdere trailer, met meerdere hergebruikte beelden, maar ook wat nieuw materiaal.

Tijdens het panel werd prinses Rhaenyra Targaryen-actrice gevraagd hoe het voelt om op een draak te rijden, waarop ze het volgende antwoord gaf: “Je wordt geplaatst op iets wat lijkt op een mechanische rodeostier waar je misschien in een kroeg op zit, het tilt je een paar meter de lucht in en dan zijn er vier gasten met bladblazers.” Klink als een drakenfantasie die uitkomt, toch?

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer

Tijdens het The Lord of the Rings: The Rings of Power-panel van San Diego Comic-Con kregen we een trailer van drie minuten te zien. Hierin wordt de aankomende oorlog geteast met, net zoals in de originele The Lord of the Rings-films, Sauron als de grootste vijand. Deze iconische slechterik zien we in de trailer zelfs twee keer in beeld komen. De trailer draait echter vooral om de jongere versie van de elf Galadriel, gespeeld door Morfydd Clark. Aan het einde zien we een Balrog, mogelijk hetzelfde monsterlijke wezen dat we kennen uit de films. The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat op 2 September in première op Amazon Prime Video.

Nóg meer nieuwe The Walking Dead-series in ontwikkeling

The Walking Dead komt later dit jaar na elf lange seizoenen ten einde. Maar hoewel het verhaal van de hoofdserie afloopt, is het einde van de franchise nog lang niet in zicht. Fear the Walking Dead is nog bezig, The Walking Dead: World Beyond is een inmiddels afgelopen spin-off, Isle of the Dead is momenteel in ontwikkeling, Daryl krijgt een eigen serie en tijdens Comic-Con is aangekondigd dat Rick en Michonne, opnieuw gespeeld door Andrew Lincoln en Danai Gurira, ook een eigen serie krijgen. Hierin krijgen we eindelijk te zien hoe het afloopt voor de twee personages na hun vertrek uit de hoofdserie. Deze spin-off, die nog geen naam of trailer heeft gekregen, moet ergens in 2023 uitkomen. Zie hieronder alvast een poster.

Trailer van schattige Marvel-serie I Am Groot

Het was al langer bekend dat we een animatieserie krijgen over Groot, het grappige en schattige personage uit de Guardians of the Galaxy-films. Tijdens Comic-Con kregen we eindelijk de eerste trailer te zien van dit avontuur. I Am Groot bestaat uit vijf korte afleveringen, waarvan de eerste 10 augustus op Disney Plus verschijnt.

DC toont trailers van Shazam! Fury of the Gods en Black Adam

Ook DC was van de partij op San Diego Comic-Con, met trailers voor hun grote releases van dit najaar: Shazam! Fury of the Gods en Black Adam. Van die eerste film kregen we voor het eerst beelden te zien, voor Black Adam was het al de tweede trailer.

Shazam! Fury of the Gods speelt zich twee jaar af na de eerste film uit 2019. Het verhaal volgt Billy Batson (Asher Angel), een superheld die onzeker is over zijn krachten omdat hij zichzelf vergeleken met helden als Batman, The Flash en Aquaman maar een sukkeltje vindt. De film draait 21 december in de bioscoop.

Black Adam heeft Dwayne Johnson in de hoodfrol en is al vanaf 21 oktober op het grote scherm te checken. Tijdens het DC-panel verscheen The Rock volledig gehuld in zijn Black Adam-pak op het podium, met bijbehorende bliksem achter zich op het scherm. In de trailer zien we hoe Black Adam het opneemt tegen Atom Smasher, Doctor Fate, Hawkman en Cyclone.

Eerste trailer van Dungeons & Dragons-film

Paramount Pictures liet de eerste trailer zien van de Dungeons & Dragons-film, die in maart 2023 in de bioscoop moet verschijnen. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves belooft een fantasierijk spektakel te worden, precies wat je van een film binnen deze franchise zou verwachten dus. Het verhaal gaat over een dief en zijn mede-avonturiers die op zoek gaan naar een verloren schat, maar in de problemen raken wanneer ze de verkeerde mensen tegen het lijf lopen. Niet alleen is de film erg fantasierijk, het belooft ook de nodige humor te bevatten.

Derde seizoen van The Wheel of Time alvast bevestigd

Hoewel het tweede seizoen van The Wheel of Time nog niet eens begonnen is, werd tijdens Comic-Con bevestigd dat er een derde seizoen komt. Showrunner Rafe Judkins geeft aan dat dit derde seizoen voornamelijk gebaseerd is op het vierde boek uit de serie (The Shadow Rising). Daarnaast werd gedeeld dat er nieuwe afleveringen aan zitten te komen voor de animatieserie The Wheel of Time Origins, waarvan je hieronder beelden kan bekijken.

Veel nieuwe Marvel-content aangekondigd

We sluiten af met de grote hoeveelheid aan nieuwe Marvel-content die tijdens misschien wel het grootste panel van San Diego Comic-Con is aangekondigd. Zo heeft Marvel de plannen van Phase 5 en het begin van Phase 6 bekendgemaakt, met een aantal trailers om de fans alvast lekker te maken. De planning ziet er momenteel als volgt uit:

Phase 5:

•Ant-Man and The Wasp: Quantumania (film, 17 februari 2023)

•Secret Invasion (Disney+-serie, lente 2023)

•Guardians of the Galaxy Vol 3 (film, 5 mei 2023)

•Echo (Disney+-serie, zomer 2023)

•Loki seizoen 2 (Disney+-serie, zomer 2023)

•The Marvels (film, 28 juli 2023)

•Blade (film, 3 november 2023)

•Ironheart (Disney+-serie, herfst 2023)

•Agatha: Coven of Chaos (Disney+-serie, winter 2023)

•Daredevil: Born Again (Disney+-serie, lente 2024)

•Captain America: New World Order (film, 3 mei 2024)

•Thunderbolts (film, 26 juli 2024)

Phase 6:

•November 8, 2024 – Fantastic Four (film, 8 november 2024)

•Avengers: The Kang Dynasty (film, 2 mei 2025)

•Avengers: Secret Wars (film, 3 november 2025)

Zo weten we voorlopig dus waar we met Marvel aan toe zijn. Check hieronder nog een aantal nieuwe trailers.

Over welke San Diego Comic-Con-aankondiging ben jij het meest enthousiast? Laat het ons weten in de reacties!

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..