livestream
stemmen
maand
pulive
streamen

Stem nu op de Streamer van de Maand

Geplaatst: 23 januari 2016 om 15:45Aangepast: 23 januari 2016 om 22:53
We zijn in 2016 weer op volle kracht bezig met ons Twitch kanaal, onze streamers knallen er weer op los en volgende week donderdag beginnen we weer met PU LIVE. Maar daarvoor moet er eerst gestemd worden op de Streamer van de Maand!

We hebben weer iets fantastisch bedacht op de redactie om te vieren dat we weer op volle kracht bezig zijn met livestreams op ons Twitch kanaal en daar hebben we je een tijdje geleden al van op de hoogte gesteld: De Streamer van de Maand verkiezingen!

En vanaf deze week is het zover: je kunt gaan stemmen op jouw favoriete streamer van de maand januari. Natuurlijk kun je nu direct naar onder gaan en gaan stemmen op de poll, maar laat ik eerst effe uitleggen hoe de hele verkiezing in z’n werk gaat.

In de één na laatste week van de maand komt de verkiezing online, waarin mensen kunnen stemmen op hun favoriete streamer. Twitch subscribers krijgen een speciale stemronde en de streamers kunnen zelf ook stemmen. Vervolgens tellen we alles bij elkaar op en rolt de winnaar uit de bus die we bekend zullen maken in PU LIVE, in dit geval de editie van volgende week donderdag 28 januari.

Maar natuurlijk moet je ook weten op wie je kunt stemmen, dus heb ik effe op een rijtje gezet wie de kanshebbers zijn van deze maand.

John (3 streams)

Onze superverse streamer John laat er geen gras over groeien en doet niet onder voor Bas met het aantal keren dat ie streamt. Dat deed ie deze maand bijvoorbeeld met Rainbow Six. Superspannend.

Bas (3 streams)

Als er iemand een vaste streamkracht is, is dat Bas wel. Op Bas kun je altijd rekenen, al zijn killstreaks als onderstaande eerder uitzondering dan regel.

Sarah (2 streams)

Sarah heeft de smaak ook weer te pakken, niet in de laatste plaats omdat ze een kans wil maken op de titel Streamer van de Maand. En dan maak je soms zelfs hoogtepuntjes mee als deze 1ns4n3 CoD play.

Veras (1 stream)

Een YouTube celeb op ons streamkanaal... Het zorgt in ieder geval voor een uuhm, frisse wind. Nouja, fris. Veras trok zijn broek uit bij meer dan 100 kijkers. En jammer genoeg haalden we dat.

Tjeerd (1 stream)

Tjeerd kwam ook weer eens uit zijn grot en streamde op z´n gemakje een moordzuchtige stream waarin chatters mee konden doen en bepalen wat er ingame gebeurde. Het lukte hem zowaar een keertje om een heel feestje uit te moorden. Joepie.

En als je dan nu weet om wie het draait, dan nu eindelijk hetgeen waar het écht om draait: het stemmen! Argumentatie in de comments wordt gewaardeerd door de jury! Kijk natuurlijk donderdag vanaf 16:30u naar PU LIVE voor de uitslag!

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..