Vanaf 14:30 uur op Twitch: Martin en Jacco op de jetski!

Geplaatst: 2 augustus om 11:06Aangepast: 2 augustus om 11:06
Tijdens de Gamezomer genieten we samen met Malibu van de presentaties, maar tussendoor doen we ook heel veel leuke activiteiten. Denk aan Jacco op de klimwand en Jacco tijdens voetgolf en... oké, misschien gooien we voornamelijk Jacco op alle buitenactiviteiten. Geef ons ongelijk! Die man ziet er fantastisch uit. Reden genoeg om hem nat te maken.

Vanmiddag gaan we namelijk met heuse jetski's het water op! Een lid uit de community - en zijn vrienden - hebben namelijk doodleuk een paar jetski's. Daar mogen wij even gebruik van maken. Martin is net terug van vakantie dus die kan nog wel wat actie gebruiken, dus die zal Jacco metgezellen tijdens dit spetterende avontuur.

Zorg dat je erbij zit want we gaan het hele spektakel filmen met een streaming backpack én een drone. Dat lees je goed: ons Enno gaat zijn best doen om wat mooie droneshots te maken, al is het stiekem gewoon gamen voor hem.

Verder gaan we een nieuwe cocktail maken en vooral veel lullen met jullie, de mensen uit de chat. Kom dus langs vanaf 14:30 live op ons Twitch-kanaal!

Vergeet ook niet dat je nog altijd je vakantiekiekjes kan insturen en kans maakt op een PlayStation 5 met Malibu-skin! Daar krijg je natuurlijk ook een controller bij die óók in een Malibu-thema verkeerd. Daarnaast maak je ook kans om uitgenodigd te worden voor de superexclusieve ultra deluxe Power Unlimited x Malibu Community BBQ. Je hebt nog tot 17 augustus om mee te doen. Hoe je mee doet? Klik hier voor meer informatie. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..