e32019
marvelultimatealliance
arcadegames
theavengers
marvel
powerunlimited
superhero

Wat liet de Marvel’s Avengers-trailer precies zien? – Super Power Unlimited E3 special

Geplaatst: 13 juni 2019 om 16:00Aangepast: 13 juni 2019 om 17:12
De beursvloer van E3 is al eventjes open voor het grote publiek, dus is het tijd voor een speciale E3-editie van Super Power Unlimited! Vandaag werpen we een hele goede blik op de trailer van Square Enix’ Marvel’s Avengers. Wat zag je precies in de trailer en welke personages kunnen we verwachten? Ook werd bekend dat Marvel Ultimate Alliance 3 op 19 juli uitkomt en werd veel gameplay getoond. Genoeg te bespreken dus!

Welkom bij deze speciale E3-editie van Super Power Unlimited. In dé rubriek met al het geeky nieuws nemen we al het superheldengeweld van de E3 met je door. Zo hebben we vandaag een traileranalyse van Marvel’s Avengers, veel gameplay van Marvel Ultimate Alliance 3 en nog veel meer superheldenaankondigingen die tijdens E3 zijn gedaan.

Wat zag je nou precies in de trailer van Marvel’s The Avengers?

In de vroege ochtend van afgelopen dinsdag onthulde Square Enix tijdens zijn E3 persconferentie Marvel’s Avengers. In de nieuwe avonturengame kruip je in de huid van een van de vele iteraties van het wereldberoemde superheldenteam. 

Iron Man, Thor, Black Widow, Hulk en Captain America maken deel uit van het team dat de schuld krijgt van een aanval waarbij gevaarlijke technologie wordt gestolen. De Avengers vallen daarna uit elkaar, tot een nieuw kwaad de wereld bedreigt en de helden weer samen moeten komen om de dreiging af te wenden. De trailer gaf nog weinig weg over het verder verloop van het verhaal, maar enkele shots uit de trailer geven wel wat belangrijke aanwijzingen. Check de trailer hieronder:

Hulk neemt het op tegen Abomination

Verwacht wordt dat elke held een soort eigen story arc heeft, en die van de Hulk zou zomaar eens een van zijn meest bekende vijanden bevatten. In de trailer zie je namelijk een shot waarin Hulk in gevecht is met Emil Blonsky, beter bekend als Abomination. Hoe de superschurk precies in het verhaal gaat passen is echter nog onduidelijk. 

Wie wordt de voornaamste tegenstander van de Avengers?

De centrale schurk tegen wie de Avengers gaan vechten is nog niet bekend, al laat de trailer wel gasten met doodskopmaskers zien. Vermoedelijk wordt deze groep geleid door Taskmaster, die je wellicht nog kent uit Marvel’s Spider-Man van Insomniac Games. Het zou een opvallende keuze zijn, want Taskmaster heeft in de comics vaker het pad van de Avengers gekruisd, maar nog nooit was de schurk met fotografische reflexen een centrale schurk. 

Ant-Man gaat een rol spelen in het verhaal

Als we één ding kunnen conculderen na het zien van de trailer is het wel dat je de MCU-versie van het superheldenteam bijna helemaal mag vergeten als je aan de game van Square Enix begint. Vermoedelijk neemt de game comics als bronmateriaal en niet de films. We zien geen Hawkeye, maar wel een andere held die wel heel bekend voorkomt. Hank Pym, in de comics de originele Ant-Man, zal een rol gaan spelen. In een korte video die na de trailer werd geshowd zien we Pym een nieuw soort wapen testen. Een wapen waarmee je shit kan laten krimpen. Een wapen dat waarschijnlijk wordt aangedreven door Pym Particles... Jawel, Ant-Man zal op een of andere manier een rol gaan spelen in het verhaal! 

Wouter was op de E3-beursvloer te gast bij Square Enix en hij heeft een mini-preview geschreven van Marvel’s Avengers. Check die hier. Uiteraard werd in het E3-journaal van vandaag uitgebreid gesproken over de Avengers-game, check die hieronder: 


Marvel Super Heroes en Teenage Mutant Ninja Turtles arcadekasten onthuld

Arcade 1Up komt met nieuwe replica’s van arcadekasten van Marvel Super Heroes en Teenage Mutant Ninja Turtles. De nieuwe machines zijn ongeveer 1,30 meter groot en bevatten meerdere games. In de Ninja Turtles-kast vind je de twee games: Teenage Mutant Ninja Turtles uit 1989 en Turtles in Time uit 1991. De Marvel-kast geeft je drie titels: Marvel Super Heroes uit 1996, X-Men: Children of the Atom uit 1997 en The Punisher uit 1993. Check hieronder een trailer die de kasten en speelbare games laat zien: 

De kasten worden gemaakt door Tastemakers, winnaar van de Tech Toy of the Year-award 2019. Hun kasten verkopen binnen no-time uit, dus als je een echte retro-baas met een dikke portemonnee bent moet snel zijn om er eentje te scoren. De Ninja Turtles-machine heeft een prijskaartje van $349 en de Marvel-kast kost je $299. Later dit jaar verschijnen de arcadekasten.

Veel gameplay van Marvel Ultimate Alliance 3

Tijdens de Nintendo E3 Direct zag je dat Marvel Ultimate Alliance 3 een releasedatum heeft gekregen. Op 19 juli komt de game uit en Nintendo zou Nintendo niet zijn als zij aansluitend tijdens de bekende Treehouse-sessies geen gameplay zouden tonen. In totaal is zo’n 50 minuten aan gameplay getoond die je hieronder uiteraard kan bekijken:

Marvel Ultimate Alliance 3 lijkt wederom een waar feest van Marvel-personages te worden, want er komen gigantisch veel bekende gezichten langs! Zo zie je in de eerste video onder meer Psylocke, Nightcrawler, Juggernaut, Iron Fist, Spider-Gwen, Deadpool, Magneto, Drax The Destroyer en veel Sentinels voorbij komen. 

De tweede video komen The Hand en Kingpin voorbij en in het gevecht tegen de laatstgenoemde schurk zie je een Ultimate Alliance-aanval voorbij komen. Als je zo’n superaanval uitvoert bundelen personages hun krachten in één grote aanval. Het level-systeem zie je ook in de video’s en het lijkt erop dat je XP-cubes zal gebruiken om personages sterker te maken. Elk personage heeft uiteraard unieke stats en aanvallen in huis. 

Dit was hem alweer, de speciale E3-versie van Super Power Unlimited. Afgelopen maandag verscheen uiteraard een reguliere Super Power Unlimited, maar wil je alles van E3 teruglezen en kijken? Check dan de speciale E3-pagina op PU.nl met alle persconferenties, mini-previews en E3-journaals! 

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

Super Power Unlimited 28

Super Power Unlimited 29

Super Power Unlimited 30

Super Power Unlimited 31

Super Power Unlimited 32

Super Power Unlimited 33

Super Power Unlimited E3 special

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..