Wat spelen we dit weekend: God of War, The Last of Us en meer

Geplaatst: 23 september om 16:40Aangepast: 23 september om 16:40
Het is alweer vrijdag en dat betekent: WEEKEEEEND! Eindelijk kunnen we ons weer terugtrekken, een beetje relaxen en een leuk gamepie opstarten. Wij hebben er in ieder geval zin in! Hieronder lees je wat de redactie van pu.nl dit weekend speelt. Laat jij ook even in de comments weten wat jij van plan bent?

Cody

Ik val een beetje in herhaling, maar ook dit weekend ga ik weer worstelen met clickers en stalkers. The Last of Us Part 1 is uitgespeeld en het avontuur van deeltje 2 is alweer in volle gang. Ik speel 'm dit keer op de hoogste moeilijkheidsgraad, Grounded, en dat is op zijn zachtst gezegd niet voor de faint of heart. Mijn goden wat is die game moeilijk nu, genieten. Verder wordt ook zeker de bèta van Call of Duty: Modern Warfare 2 weer gespeeld, mits Luuk, Enno, Martin of Jacco me uitnodigt, anders kijk ik waarschijnlijk het hele weekend The Office. Goed weekend vrienden! 

Luuk

Samen met Cody door een Amsterdams Hotel rennen beviel me vorig weekend zo goed, dat ik dit weekend opnieuw de digitale trekker ga overhalen in de Call of Duty Modern Warfare II Beta! Hopen dat er dit weekend iets meer maps aanwezig zijn om doorheen te rennen en iets meer wapens zijn om te bevingeren. En net als vorig weekend probeer ik ook een andere game eindelijk af te maken, maar die benoem ik niet meer bij zijn naam om de lelijke afbeeldingen die Cody hieronder plaatst tegen te gaan....

Saints Row

Enno

Dit weekend is mijn plan om de vakantie foto's van IJsland af te maken en wat op de interwebs te gooien. Afgewisseld met dat ben ik met vrienden weer het nieuwe seizoen van Fortnite aan het verkennen (jaaa, pak de hooivorken en fakkels maar weer). Sinds de komst van 'zero build'-modus is Fortnite echt wel een toffe game geworden! Daarnaast ben ik ook nog op mijn Steam Deck met Inside (van de makers van Limbo) begonnen en ga ik zeker dit weekend ook nog even proberen hier wat tijd in te steken. Echt een perfecte game voor op de Steam Deck! Fijn weekend allemaal!

Jacco

Dit wordt een heel saai antwoord, maar ik ben nog steeds bezig met The Last of Us. Deze week heb ik amper kunnen gamen, dus dit weekend is een mooi moment om dat in te halen. Ook ga ik lekker wat potjes Call of Duty Modern Warfare 2 spelen, want ook daar ben ik amper aan toegekomen vorig weekend.

The Last of Us Remastered

Mol

Cyberpunk plat gespeeld, dus we gaan door naar de volgende game! Ik ben begonnen aan TemTem. Je weet wel, die Pokémon-kloon. Ik had 'm al in early access gehaald, maar uiteindelijk links laten liggen tot de volledige release. Dat was 6 september, dus we konden weer aan de slag. Inmiddels een nieuw personage begonnen met een andere starter-TemTem, want ik vond m'n vorige starter niet zo bijzonder. Tot nu toe een lekkere game die veel dingen beter doet dan Pokémon. Het fijnste aan dergelijke games is dat je het geheel op eigen tempo kan spelen. Geen timers, geen dialoog dat je kan missen, gewoon poar klikk'n, poah!

temtem

Jari

Ik ben weer in God of War gedoken om helemaal klaar te zijn voor Ragnarök in november. Hoewel ik de game niet zo baanbrekend geweldig vind als de rest van de wereld, vermaak ik me er uitstekend mee! Verder slaat de Nintendo Switch de klok dankzij Splatoon 3, Hades en Tetris 99. Heb pas een grip gekocht, waardoor dat ding een stuk beter in de hand ligt. Echt een verademing! Waar iedereen zo langzamerhand klaar is met de Switch, begin ik juist steeds meer van dat ding te houden.

God of War: Ragnarok

Kamal

25 september is een heilige dag voor iedereen die ooit een Xbox 360 had of nog steeds heeft. Halo 3 viert haar vijftiende verjaardag! Dus ik móét wel opnieuw door de hele campagne gaan spelen. Halo 3 heeft gewoon een speciale plek in mijn hart. Van het verhaal en de geweldige gameplay tot de leuke multiplayer en custom games. En vergeet Forge niet! Fijne verjaardag, Halo 3, je bent nog altijd even perfect.

Halo 3

Denian

Ik zit middenin het verhaal van The Legend of Zelda: Spirit Tracks, welke ik vorige week voor het allereerst heb opgestart op de Nintendo DS. Maar ik moet eerlijk zijn: met al die nieuwe trailers van Sonic Frontiers begint het echt te kriebelen om weer eens de snelheidsduivel uit te hangen met mijn favoriete blauwe egel. Ik denk dat ik dit weekend mijn favoriete Sonic-stages in Sonic Adventure 1 en 2 ga spelen. Ik heb de adrenaline kick die ik altijd krijg van Sonic-games echt gemist, dus ik kijk wel echt heel erg uit naar Sonic Frontiers.

Sonic Frontiers

Jarno

Ik ga naar een feestje met allemaal gamers, dus grote kans dat er weer wordt gesmasht! Alhoewel ik stiekem ook wel weer zin heb om mobile Among Us te spelen met een grote groep, ook al is de Among Us-hype inmiddels een beetje dood. De game blijft gewoon ontzettend leuk! Op zondag bestaat de kans dat ik mezelf ga oprollen en ga janken na een slecht potje League of Legends. Mogelijk ga ik ook nog wel even op mijn YouTube een beetje Jedi Fallen Order streamen, aangezien Jedi Survivor er ook alweer aan zit te komen.

Super Smash Bros. Ultimate

Frank

Waar ik het vorige week nog casual wilde houden door rustig op Skate 3 wat willekeurige tricks te oefenen, wordt het nu – twaalf jaar na de release van de game – toch wel eens tijd om het uit te spelen.

Dus zal ik promofilmpjes schieten, spots veroveren en zoveel mogelijk botten breken in de ‘Hall of Meat’, zodat ik eindelijk de game opzij kan leggen. Vanaf 30 september ga ik het spel, door de release van FIFA 23, toch lange tijd niet meer aanraken.

Skate 3
Denian FrankenSchrijft maar al te graag over games en popcultuur. Pokémon-historicus, rpg-liefhebber en ging als kind verkleed als Link met carnaval.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..