a plague tale: innocence
a plague tale
a plague tale: requiem

A Plague Tale: Requiem komt op 18 oktober uit

Geplaatst: 24 juni om 00:07Aangepast: 23 juni om 21:30
De wacht meldt zich weer met eindelijk de releasedatum van A Plague Tale: Requiem, nieuws over, pak je emmertje erbij, een nft-game en goed nieuws voor Overwatch-spelers. Let's go!

A Plague Tale: Requiem komt op 18 oktober uit

De releasedatum van A Plague Tale: Requiem is onthuld. Het spel komt op 18 oktober uit.

Dat maakte ontwikkelaars Asobo Studio en Focus Entertainment bekend middels een uitgebreide gameplayvideo. In de video zien we Amicia en Hugo die op de vlucht zijn voor een leger soldaten. Ze doorkruizen daarbij een steengroeve. Net als in het eerste deel lijkt de focus vooral op stealth te liggen. Ook keren de iconische ratten terug. 

De eerste game, A Plague Tale: Innocence, speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. In het vervolg keren Amicia en Hugo terug. 

A Plague Tale: Requiem komt op 18 oktober naar Xbox Series X en S, PlayStation 5 en pc. De game komt ook naar Switch via de cloud. Op de dag van release is het spel ook meteen via Xbox Game Pass te spelen. Check de uitgebreide gameplay hieronder.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..