Avatar: Frontiers of Pandora komt pas in fiscaal jaar 2023 uit

Geplaatst: 22 juli om 00:07Aangepast: 21 juli om 21:48
Ubisoft heeft Avatar: Frontiers of Pandora uitgesteld naar fiscaal jaar 2023.

De game stond eerst gepland voor een release in fiscaal jaar 2022, dat in het geval van Ubisoft loopt tot en met maart 2023. Nu moet de game dus ergens tussen april 2023 en maart 2024 uitkomen.

"We willen een geavanceerde, immersieve ervaring leveren die volledig gebruikmaakt van next-gen technologie. Dit geweldige, wereldwijde entertainmentmerk is een grote kans verspreid over meerdere jaren voor Ubisoft", aldus het bedrijf tijdens de presentatie van diens kwartaalcijfers.

Avatar: Frontiers of Pandora is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Google Stadia en Amazon Luna. Het spel moet een uniek verhaal in het Avatar-universum vertellen en wordt ontwikkeld door The Division-studio Massive Entertainment. Aangezien de tweede Avatar-film eind dit jaar verschijnt, wilde Ubisoft de game kort na de release van die film uitbrengen, maar dat blijkt dus niet meer mogelijk.

Ubisoft gaf tijdens het presenteren van diens kwartaalcijfers aan dat er diverse andere games in dit fiscale jaar op de planning staan. Zoals eerder bekendgemaakt komt Switch-game Mario + Rabbids: Sparks of Hope op 20 oktober uit en verschijnt piratengame Skull and Bones op 8 november. Verder richt Ubisoft zich steeds meer op free-to-play-games, zoals The Division: Resurgence, Rainbow Six Mobile en The Division Heartland. 

Het bedrijf laat verder weten dat het een andere, kleinschaligere game die eerst nog voor dit fiscale jaar gepland stond, heeft uitgesteld naar fiscaal jaar 2023, maar om welk spel het gaat laat het bedrijf niet weten. Het spel is nog onaangekondigd. Ook meldde Ubisoft dat het diverse games heeft geannuleerd, waaronder een vr-game gebaseerd op Splinter Cell, maar daar kun je elders in deze Nachtwacht meer over lezen.

Op 10 september zendt Ubisoft een nieuwe Ubisoft Forward uit, waarin aankomende games centraal staan. In de loop van september toont Ubisoft ook "de toekomst van Assassin's Creed". Mogelijk gaat het om het nieuwe spel Assassin's Creed Infinity, maar er gaan ook geruchten over een spin-off met AC Valhalla-personage Basim in de hoofdrol.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..