playstation
xbox
pc
blade runner
switch
nightdive studios

Blade Runner: Enhanced Edition komt vandaag uit op consoles en pc

Geplaatst: 23 juni om 00:03Aangepast: 22 juni om 22:07
Blade Runner: Enhanced Edition komt vandaag uit op consoles en pc.

De game kan als het goed is voor zo'n 10 euro gekocht worden op pc, Switch en PlayStation- en Xbox-consoles. De game is ontwikkeld door Nightdive Studios, de ontwikkelaar van de aankomende System Shock-remake en diverse remasters zoals Doom 64 en de Turok-games.

De klassieke point-and-click adventure Blade Runner van Westwood Studios verscheen in 1997. Dat was opvallend, want de film waarop de game gebaseerd is verscheen in 1982. In plaats van een gemakkelijke kopie van de film, werd spelers een gedeeltelijk gerandomiseerde adventure voorgeschoteld. Personages hadden een real-time schema die ze aanhielden en er waren ook verschillende eindes.

Deze remaster is grafisch verbeterd. Zo draait het spel op de KEX-engine, dezelfde engine die gebruikt wordt voor System Shock: Enhanced Edition en de Turok-games. Spelers kunnen verbeterde graphics, animaties en tussenfilmpjes verwachten, alsmede de mogelijkheid om de besturing aan te passen en controllers te gebruiken. Het spel draait in 60 fps (in plaats van 15 fps in de oorspronkelijke versie).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..