call of duty
vanguard
sledgehammer

Call of Duty: Vanguard-studio wil gamers geruststellen

Geplaatst: 25 november om 00:02Aangepast: 24 november om 22:25
Het lijkt een wat dramatische zet, maar studio Sledgehammer Games heeft weken na de release van Call of Duty: Vanguard een tweet geplaatst om hun steun naar gamers te benadrukken.

Het spel had inderdaad wel wat bugs, maar het was geen dramatische release, toch? Blijkbaar voelt Sledgehammer dat anders, want het schrijft: “We leggen ons erop toe om zowel jou als ons team te ondersteunen. We willen dat Slegdehammer Games een veilig en inclusieve plek is voor iedereen en we gebruiken onze kanalen om je updates te geven over de game. Bedankt voor alle steun die jullie ons team hebben gegeven. (...) Jullie feedback wordt constant bekeken, besproken en we gaan door om Vanguard met elke patch groter en beter te maken.”

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..