arma
livestream
twitch
shooter
bohemia interactive
showcase

Check op 17 mei een nieuwe ArmA showcase

Geplaatst: 14 mei om 00:02Aangepast: 13 mei om 21:15
Op dinsdag 17 mei zendt ontwikkelaar Bohemia Interactive een nieuwe showcase omtrent de militaire shooterreeks ArmA uit. De livestream, genaamd The Future of ArmA, zal logischerwijs dieper in gaan op de toekomst van de franchise.

Via een passende tweet kondigde de ontwikkelaar aan dat er op 17 mei een showcase rondom ArmA wordt uitgezonden via het Twitchkanaal van de franchise. Wat er precies allemaal aan bod komt in de livesteam is nog niet bekend, maar veel fans hopen dat eindelijk het vierde deel in de reeks wordt aangekondigd. Het vorige deel in de mainline van de ArmA-reeks verscheen in 2013, hoewel er in de tussentijd nog wel enkele spin-offs verschenen.

ArmA wordt geprezen om zijn hyperrealistische tactische aanpak en hoge mate van simulatie. De Wacht raadt je dan ook af om in deze games te duiken als je graag even een snelle shooter speelt, want in ArmA lig je eerder anderhalf uur verschuild in een bosje de stand van de wind te meten, dan dat je met een 360 no-scope tegenstanders door hun giechel schiet. Geniet je juist van dat realisme, dan is het wellicht de moeite waard om aankomende dinsdag even bovenstaande stream aan te slingeren!

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..