dune
film
dune: part 2

Death Stranding-actrice krijgt rol in Dune: Part 2

Geplaatst: 23 juni om 00:04Aangepast: 22 juni om 19:48
Actrice Léa Seydoux, onder andere bekend van haar rol als Fragile in de game Death Stranding, speelt in de film Dune: Part 2.

Dat schrijft Deadline. Ze gaat de rol van Lady Margot Fenring spelen. In de boeken waarschuwt ze Lady Jessica over het complot tegen haar familie - iets dat al in de eerste Dune-film is gebeurd, maar niet op scherm werd getoond.

Seydoux kennen we dus onder andere uit de game Death Stranding, maar ze speelde ook in de Bond-films Spectre en No Time to Die. Haar nieuwste film is Crimes of the Future, de nieuwe film van David Cronenberg, waarin ze onder andere naast Viggo Mortensen en Kristen Stewart schittert.

Het was al een tijdje bekend dat regisseur Denis Villeneuve een vervolg op Dune ging maken - de eerste film vertelt immers maar een klein gedeelte van het complete verhaal. Sterker nog: het kan in feite als een soort prequel op de meest belangrijke gebeurtenissen uit het verhaal gezien worden. Dune: Part 2 moet in oktober 2023 in de bioscoop draaien. Onlangs werd bekendgemaakt dat Christopher Walken en Florence Pugh ook in het vervolg spelen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..