devolver digital
summer game fest
gamezomer

Devolver Digital Direct 2022 vindt plaats op 9 juni

Geplaatst: 4 juni om 04:03Aangepast: 4 juni om 04:14
Uitgever Devolver Digital heeft bekendgemaakt dat hun aandeel in de Summer Games Fest op donderdag 9 juni te aanschouwen zal zijn.

De E3 gaat dan misschien niet door dit jaar, maar daar lijkt niemand zich echt iets van aan te trekken. Bijna alle gebruikelijke persconferenties gaan namelijk gewoon door, onder de noemer Summer Games Fest! Zo ook die van indie-uitgever Devolver Digital. Hun show draagt dit jaar de titel 'Devolver Digital Marketing Countdown to Marketing' en vindt plaats in de nacht van 9 op 10 juni, om 0:00 onze tijd. Dat belooft traditiegetrouw weer een volslagen debiele show te worden, zoals al te zien is in onderstaande teaser. Het jaarlijks op de hak nemen van de gamesindustrie is inmiddels wel een beetje oud nieuws, maar de games uit de keuken van Devolver Digital uiteraard helemaal niet!

Weten wat je allemaal te wachten staat deze gamezomer? Check dan even dit artikel, met daarin een overzicht van alle shows, te beginnen met de Summer Game Fest kick-off show, met Geoff Keighley, op donderdagavond 9 juni, 20:00 onze tijd. 

Sven ScholteHallo, met wie spreek ik?

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..