playstation plus
september
gratis games

Dit zijn de PlayStation Plus-games van september

Geplaatst: 2 september om 04:03Aangepast: 2 september om 03:38
Goedenavond zeg! Dank voor de beterschaps, je Wacht is weer alive and kickin’. Klaar om op deze 2 september een gloednieuwe N8W8 voor je te schrijven. Wist je dat op deze dag in 1666 de grote brand van Londen plaatsvond, waarbij 80 procent van deze geweldige stad afbrandde? Weet je wat het vandaag ook is? De verjaardag van Keanu Reeves! Deze sympathieke man krijgt voor zijn verjaardag natuurlijk... een heerlijke N8W8.

Dit zijn de PlayStation Plus-games van september 

Beter laat dan nooit: Sony heeft aangekondigd welke games de PlayStation Plus-titels zijn van september. Het is een mooie lijst, met daarin een van je Wachts favo’s: Overcooked: All You Can Eat en daarnaast Hitman 2 en Predator: Hunting Grounds. Die twee laatste titels zijn voor PlayStation 4, maar Overcooked is voor PlayStation 5-eigenaren. Ze arriveren niet nu meteen, maar op 7 september. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..