Dying Light 2 ondersteunt geen crossplay bij launch

Geplaatst: 15 januari om 00:05Aangepast: 14 januari om 23:09
Goedemorgen! Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat we ons weer onderdompelen in de dikste games! Tussen alle mooie games door heb je vast nog even tijd om het laatste nieuws te checken, dus heeft de Wacht de laatste updates uit de wereld der games voor je verzameld! Met vandaag: geen crossplay bij de launch van Dying Light 2, klinkende miljoenen voor een enkele pagina van een Spider-Man-comic en mooie woorden van de ontwikkelaar van God of War!

In de toch al volgepropte maand februari verschijnt Dying Light 2. Er was de afgelopen week nogal wat te doen over de aankomende survival-game, want ontwikkelaar Techland bracht naar buiten dat we ongeveer 500 uur in moesten leveren om de game volledig uit te spelen, wat later enigszins werd genuanceerd. Als je al van plan was om zoveel uurtjes in Dying Light 2 te steken, dan moet je dat helaas in je uppie of met spelers op hetzelfde platform doen, want de game ondersteunt bij launch geen crossplay-functionaliteiten.

Dat liett ontwikkelaar Techland weten in een livestream die afgelopen donderdagavond gehouden werd. In de Twitch-stream beantwoorden de devs verschillende vragen van de community en op de vraag of Dying Light 2 vanaf dag één crossplay ondersteunt, moesten zij helaas onze verwachtingen temperen: 

“No, not at this moment; it won’t be available.”

Daar blijft het niet bij, want naast crossplay ondersteunt Dying Light 2 ook geen cross-generatie functionaliteiten. Wie hoopte om met zijn of haar maatje op een oudere console te spelen, komt dus van een koude kermis thuis. Gelukkig is er ook goed nieuws, want als jij en je vrienden dezelfde console hebben, is het wel mogelijk om met maximaal 4 spelers door het verhaal van de game te lopen. Spreek wel even goed af wie de leiding heeft, want degene die de game host, krijgt uiteindelijk het eindoordeel in alle beslissingen die van invloed zijn op het verhaal. Dus, geen ruzie maken mensen!

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..