Er komt nieuwe content naar Destiny 2

Geplaatst: 10 juni om 23:05Aangepast: 10 juni om 23:05
Bonjour en welkom bij een nieuwe Nachtwacht. Konden jullie gisteren een beetje genieten van de Ubisoft Forward? De Wacht laat je gelukkig nooit in de steek en trapt vandaag af met een aanstaande Destiny 2-update, die de codenaam Frontiers draagt.

Bungie heeft eerder deze maand de Light and Darkness Saga afgesloten in Destiny 2: The Final Shape, en nu licht de ontwikkelaar een tipje van de sluier op over wat er hierna komt. In de Journey Ahead-stream onthult Bungie de eerste details voor de rest van het jaar met Destiny 2 en teaset daarbij nieuwe content voor 2025 met de codenaam Frontiers.

Totdat Frontiers volgend jaar arriveert, zal Destiny 2 drie nieuwe episodes ontvangen die verkennen wat er is gebeurd na de conclusie van The Final Shape. Deze episodes heten Echo, Revenant en Heresy.

Na de laatste episode Heresy begint Bungie met met het vieren van jaar 11 van Destiny 2 in 2025. Dan zal de ontwikkelaar vermoedelijk iets van nieuwe Frontiers-content droppen. "De reis gaat verder," schrijft de ontwikkelaar mysterieus. Over de mogelijke ontwikkeling van Destiny 3 liet het bedrijf helaas niets los.

Watch on YouTube
Redactie Gamer.nl redactie

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.