Fall Guys bereikt 20 miljoen spelers in 48 uur

Geplaatst: 26 juni om 00:04Aangepast: 27 juni om 18:21
Fall Guys heeft 20 miljoen spelers bereikt in de eerste 48 uur sinds het free-to-play werd. Dat maakt Mediatonic bekent op het Twitteraccount van Fall Guys.

21 juni werd Fall Guys gratis om te spelen voor iedereen. Daarnaast kwam de game ook uit voor Xbox en Switch. Deze overgang zorgde voor een grote golf aan nieuwe spelers, wat logisch is. Echter bleek de golf de game naar maar liefst 20 miljoen spelers te brengen. 

Het is de tweede grote spurt die Fall Guys meemaakt. Tijdens de lancering in 2020 werd de game gratis voor PS Plus-eigenaren. De game bleek erg leuk te zijn en het werd een grote hit. Helaas nam de populariteit af en hoorde je steeds minder mensen over de game praten noch spelen. Jari schreef onlangs een feature over dat Fall Guys een tweede kans krijgt op een leven.

Zo'n grote golf aan nieuwe spelers ging niet altijd even soepel. In het begin hadden de servers het nogal moeilijk en kampten veel spelers met netwerkproblemen. Dat begon met spelers die niet een potje konden vinden. Een aantal uur daarna werden custom lobbies tijdelijk uitgeschakeld. De mensen bij Mediatonic zullen een vast een déjà vu hebben ervaren, gezien de game vergelijkbare problemen ondervond tijdens de lancering in 2020. Afijn, uiteindelijk is alles opgelost en kunnen 20 miljoen spelers nu lekker de game spelen.

Fall Guys is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X/S, Switch en pc.

Ruan MolemanHoudt van openwereldgames met diepgaande verhalen, maar ook indies en Virtual Reality-games.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..