fortnite
the end

Fortnite chapter 2 eindigt op 4 december

Geplaatst: 25 november om 00:03Aangepast: 24 november om 22:12
Goedemorgen daar! Het is vandaag 25 november en op deze dag in 1915 presenteerde Albert Einstein zijn algemene relativiteitstheorie. Maar ja, alles is relatief hè? Behalve natuurlijk de N8W8, die is altijd het beste van het beste. Komt er weer één!

Het einde is dichtbij: Fortnite Chapter 2 stopt op 4 december. In tegenstelling tot menig musical is Epic met Fortnite meestal vrij helder in het eindigen en beginnen van nieuwe hoofdstukken. Weet je de blackout nog? Dat zal het ons vast niet meer aandoen (toch? toch?) maar het is wel handig om te weten dat Chapter 2 na twee jaar tot zijn einde komt op 4 december. Het einde wordt die dag ingeluid met een groots eenmalig event genaamd The End. Wat dat inhoudt, is nog onbekEND.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..