trailer
genshin impact
mihoyo
announcement
zenless zone zero

Genshin Impact-ontwikkelaar onthult nieuwe game Zenless Zone Zero

Geplaatst: 14 mei om 00:01Aangepast: 13 mei om 21:18
Na het enorm succesvolle Genshin Impact heeft ontwikkelaar HoYoverse nu een nieuwe game genaamd Zenless Zone Zero uit de doeken gedaan. Eerder werd er via een cryptische website al gehint naar de aankomende game en vandaag dropte de ontwikkelaar een trailer om de game officieel aan te kondigen.

Hoewel Genshin Impact werd ontwikkeld door MiHoYo, is het bij de aankomende game HoYoverse dat de touwtjes in handen neemt. De zusteronderneming van MiHoYo regelt zo’n beetje alle zaken buiten China en staat nu dus voor haar eerste volwaardige klus als ontwikkelaar. De studio omschrijft Zenless Zone Zero als een ‘urban fantasy-titel die een poging doet om actievolle gameplay verder uit te diepen’. Klinkt nog niet echt duidelijk, als je het de Wacht vraagt...

Toch is er weinig reden voor paniek, want Genshin Impact is een immens succes geworden en gaat vooral op de Oosterse markt nog steeds als een trein. Zenless Zone Zero bouwt verder op dat succes en laat spelers ronddwalen in New Eridu: een post-apocalyptische bunker nadat de wereld vakkundig naar de klote is geholpen als gevolg van een of andere calamiteit. De game verschijnt op pc en iOs, maar heeft voor nu nog geen releasedatum. Houden we in de gaten dus!

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..