playstation
xbox
pc
marvel
firaxis
switch
marvel's midnight suns

Gerucht: Marvel's Midnight Suns is flink aangepast en wordt in juni opnieuw onthuld

Geplaatst: 25 mei om 00:02Aangepast: 24 mei om 17:43
Marvel's Midnight Suns zou intern sinds de onthulling vorig jaar behoorlijk aangepast zijn en ergens in juni opnieuw worden onthuld.

Dat claimt journalist Tom Henderson te hebben vernomen. Het spel stond oorspronkelijk voor een release in maart dit jaar gepland, maar werd eind vorig jaar uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar om er "de best mogelijke game van te maken". Henderson zou echter hebben vernomen dat de extra tijd is gebruikt om het spel behoorlijk om te gooien, al is niet duidelijk op wat voor manier.

Een nieuwe blik op Midnight Suns in juni is in ieder geval een goede mogelijkheid. In juni worden diverse presentaties gehouden om het gemis van E3 op te vangen. Zo wordt op 9 juni de Kick Off Live-show van Summer Game Fest gehouden en volgt op 12 juni de Xbox & Bethesda Game Showcase.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen. Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Midnight Suns komt op een nog onbekende datum uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..