Gerucht: Metroid Prime Remastered komt eind dit jaar naar Switch

Geplaatst: 28 juni om 00:05Aangepast: 27 juni om 23:11
Er gaan weer eens geruchten over een remaster van Metroid Prime. De game zou rond de feestdagen op de Nintendo Switch verschijnen.

Dat claimt Jeff Grubb van Giant Bomb. Volgens Grubb is Metroid Prime Remastered de grote Switch-titel deze feestdagen, mogelijk in november. Dan bestaat de oorspronkelijke game twintig jaar. De bron van Grubb zou zo goed als zeker zijn van een release eind dit jaar.

Spelers zouden volgens Grubb mogelijk kunnen kiezen tussen standaard besturing met analoge sticks en bewegingsgevoelige gyro-besturing. Volgens hem moeten uiteindelijk ook remasters van Metroid Prime 2 en 3 uitkomen, al verwacht hij dat de eerste Metroid Prime meer op de schop gaat - al treedt hij niet in detail op wat voor manier. In die zin zou de game dan ook meer een remake dan een remaster kunnen worden, maar Grubb noemt het zelf in ieder geval een remaster.

Er gaan al enkele jaren geruchten over heruitgaven, remasters en remakes van Metroid Prime en de twee vervolgen. Nintendo heeft echter nooit bevestigd dat de games daadwerkelijk naar de Switch komen. Wel werd een paar maanden na de release van de Switch in 2017 het vierde deel aangekondigd middels een logo. De ontwikkeling van dat spel werd later echter geschrapt en opnieuw opgestart - sindsdien is er niets van vernomen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..