God of War-ontwikkelaar: ‘Geweldig dat mensen nu met Xbox-controller kunnen spelen’

Geplaatst: 15 januari om 00:02Aangepast: 14 januari om 23:22
Het is je vast niet ontgaan dat God of War gisteren voor de pc verscheen. De reboot was tot afgelopen vrijdag alleen op PlayStation-consoles te spelen, maar nu kan iedereen met een degelijke pc dus ook genieten van het Noorse avontuur van Kratos! En dat vinden de ontwikkelaars prachtig, want zelfs op het feit dat hun exclusieve PlayStation-titel nu met de controllers van de concurrent wordt gespeeld, reageren zij positief!

In gesprek met Game Informer wordt Matt DeWald van Santa Monica namelijk gevraagd naar zijn mening over het feit dat mensen God of War nu ook met Xbox-controllers spelen. Daarop heeft hij een kort, maar krachtig antwoord: “Awesome”.

Volgens DeWald moeten spelers namelijk niet gelimiteerd worden in hun mogelijkheden om God of War te ervaren. Hij laat weten blij te zijn dat de game eindelijk voor een breder publiek beschikbaar is en er geen moeite mee te hebben dat spelers lekker losgaan met hun Xbox of zelfs Switch-controllers. DeWald laat weten dat Santa Monica tijdens de optimalisatie van de pc-versie van God of War zoveel mogelijk rekening heeft gehouden met het gebruik van andere controllers.

Goed teken, als je het de Wacht vraagt! God of War is een pareltje en het maakt niet uit of je die met een Xbox-controller, PlayStation-controller, of met je muis en toetsenbord speelt. Als je God of War nog niet ervaren hebt, dan adviseert de Wacht je om dat als de wiedeweerga te doen!

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..