stadia

Google Stadia: eindelijk je smartphone gebruiken als controller

Geplaatst: 28 september om 02:01Aangepast: 28 september om 02:00
Veel mensen hebben Google Stadia nog niet helemaal ontdekt. Dat komt mede doordat je het eerst bijna alleen kon spelen met een de officiële controllers van Google zelf. Dat is twee jaar na dato veranderd.

Op Google Stadia gebruik je vanaf nu ook je smartphone als controller. De optie heet Phone Link en hij komt naar Chromecast Ultra, Google TV en Android TV. Hiermee kun je je telefoon via het controllermenu als controller linken en daarmee Stadia-games spelen. 

De benodigde knoppen verschijnen vanzelf op je scherm, waardoor je geen Stadia-controllers bij je hoeft te dragen om toch van cloudgaming via Google gebruik te maken. 


Je Wacht gaat ook iets met cloud doen: schaapjes tellen die van de ene naar de andere springen. Vergeet niet je herfstkleding aan te doen, pas op met oversteken en een fijne dag pandaag! 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..