John Cena vroeg Nintendo in 2017 om een nieuwe tweedimensionale Metroid-game

Geplaatst: 28 juni om 00:02Aangepast: 27 juni om 17:46
WWE-worstelaar John Cena zou in 2017 aan Nintendo hebben gevraagd of ze een nieuwe, tweedimensionale Metroid-game konden maken.

Dat meldt Dan Ryckert van Giant Bomb, die voorheen ook voor WWE heeft gewerkt. Gedurende een fotoshoot in 2017 zou Cena meerdere malen aan Nintendo-woordvoerders om een nieuwe Metroid-game hebben gevraagd. Dit was nog voordat het vorig jaar uitgekomen Metroid Dread was aangekondigd.

Overigens ontving Cena op release een exemplaar van Metroid Dread. Cena zou zijn mensen een e-mail naar Nintendo hebben gestuurd waarin werd gemeld dat "Cena het geweldig vond".

Overigens heeft voormalige Nintendo-werknemer Krysta Yang het verhaal van Ryckert op Twitter bevestigd. "Hij vertelde inderdaad dat hij een groot Metroid-fan was. Het is een erg aardige kerel!"

Cena is niet de enige persoon die Metroid Dread kan waarderen: het spel scoorde over het algemeen hoge cijfers. Voor PU deelde Samuel een score van 90 uit: "Ik heb gewoon vastgezeten! In een nieuwe 2D Metroid-game! En ik genoot ervan! WELK JAAR IS DIT!?"

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..