Kirby and the Forgotten Land verbreekt records met 4 miljoen verkochte exemplaren

Geplaatst: 6 augustus om 00:00Aangepast: 5 augustus om 18:47
Nintendo heeft bekendgemaakt dat Kirby and the Forgotten Land meer dan 4 miljoen keer is verkocht in de eerste vijftien weken sinds de release van het spel.

Nintendo zegt dat Kirby and the Forgotten Land de "highest sell-through" heeft van een Kirby-game ooit. Wat Nintendo hier precies mee bedoelt is onduidelijk, aangezien het volgens meerdere betrouwbare bronnen bekend is dat Kirby's Dream Land op de Game Boy meer dan 5 miljoen exemplaren wist te verkopen.

Wellicht bedoelt Nintendo dat geen enkele Kirby-game meer exemplaren verkocht in de eerste vijftien weken van Kirby and the Forgotten Land, aangezien het alternatief zou betekenen dat de bekende verkoopcijfers van Kirby's Dream Land niet kloppen.

Hoe dan ook, het succes van Kirby and the Forgotten Land valt niet te ontkennen. Het spel kwam natuurlijk uit voor de zeer succesvolle Nintendo Switch, wat het spel meteen al een voorsprong geeft.

In maart meldde Famitsu dat Kirby and the Forgotten Land de beste launch-periode van een Kirby-game ooit achter de rug had. Het spel verkocht 380 duizend exemplaren in de eerste week.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..