nintendo
mario party superstars

Mario Party Superstars krijgt mogelijk dlc

Geplaatst: 7 maart om 00:04Aangepast: 6 maart om 21:02
Mario Party Superstars zou wel eens dlc kunnen krijgen. Een Reddit-gebruiker kreeg een poll op YouTube waarin dlc voor de partygame wordt genoemd.

“De volgende keer dat je dlc koopt, voor welke zou je dan kiezen?” zo luidt de vraag van de poll. De antwoordmogelijkheden die de poll geeft zijn: Hot Wheels Unleashed, Mario Kart 8, Animal Crossing en Mario Party Superstars. En dat is gek, want die game heeft nog helemaal geen dlc.

Houd de zoutvaatjes maar weer in de aanslag, want dit hoeft nog helemaal niks te zeggen. Mogelijk weet YouTube meer dan wij en heeft een medewerker een foutje gemaakt door de dlc te lekken. Wat wel opvallend is, is dat alle andere antwoordmogelijkheden al wel dlc hebben of die binnenkort krijgen.

Mario Party Superstars kwam uit op 29 oktober voor de Nintendo Switch. Jurjen beloonde de game destijds met een 60 op pu.nl. “Wanneer je in de jaren nul met Mario Party bent opgegroeid en je vooral wilt wentelen in nostalgie, zit je wel goed met Superstars. Maar als je ‘m nog niet hebt, kun je beter Super Mario Party in huis halen om in je Party-behoefte te voorzien,” schreef hij in zijn review. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..