nintendo
direct
switch
xenoblade chronicles 3
gamezomer

Nieuwe beelden en seizoenspas van Xenoblade Chronicles 3 onthuld

Geplaatst: 23 juni om 00:05Aangepast: 23 juni om 08:28
Tijdens een Nintendo Direct-uitzending gistermiddag heeft Nintendo nieuwe beelden van Xenoblade Chronicles 3 onthuld. Ook komt er een seizoenspas van de game beschikbaar.

In de video van ongeveer 25 minuten - die ook hieronder is te bekijken - gaat men dieper in op de aankomende Switch-game. Zo wordt de gigantische spelwereld uitgebreid getoond. Tijdens de reis van de speler worden plekken die zijn bezocht opgeslagen als zogenaamde 'herkenningspunten', waar men later snel naartoe kan reizen.

Ook wordt er dieper ingegaan op het vechtsysteem van de game. Personages hebben vaardigheden - in het spel ook wel Arts genoemd - die allerlei effecten op vijanden hebben. Spelers kunnen meerdere Arts aan elkaar rijgen om zo Chain Attacks te creëren. Hoe meer ervaring personages op doen, hoe krachtiger de Master Arts en Fusion Arts zijn die ze kunnen leren. Twee personages kunnen daarnaast ook samensmelten tot een zogenaamde 'Ouroboros', die extra sterk is.

De aangekondigde seizoenspas, die nu alvast gekocht kan worden, kost 29,99 euro. Daarmee krijgen spelers vanaf de release van de game tot eind 2023 extra content verspreid over vier verschillende uitbreidingen. Denk aan nieuwe items en outfits, uitdagende gevechten, missies, personages en uiteindelijk ook een nieuw verhaal.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit op Nintendo Switch. De game speelt zich af in Aionios, een levendige wereld waarin spelers hun reis beginnen om een einde te maken aan de eeuwige strijd tussen twee rivaliserende naties. Hoofdpersonages Noah en Mio zijn te midden van een vete tussen de vijandige naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze naties maken deel uit van een groots verhaal met het leven als het centrale thema.

Via de Nintendo Store kan men overigens een Collector's Edition van de game bestellen. Mensen ontvangen de game zelf op 29 juli, en in de loop van de herfst worden ook een steelbook, artbook en speciale verpakking geleverd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..