Nachtwacht

Nieuwe controllers aangekondigd voor Microsoft Flight Simulator

Geplaatst: 28 september om 02:02Aangepast: 28 september om 01:55
De meest geliefde nichegames zijn waarschijnlijk Farming Simulator en Microsoft Flight Simulator. De vliegtuigsim wordt soms zelfs door echte piloten gebruikt om te oefenen, omdat alles real time gebeurt. Bovendien kun je het besturen met een joystick en een flink arsenaal aanverschillende controllers, want er zijn er nu net weer drie aangekondigd. Welkom in de cockpit.

 De nieuwe controllers komen van Thrustmaster, Honeycomb en Turtle Beach en ze zien er niet slecht uit. Wel stralen ze iets meer gaming uit dan voorbeeld vliegen in een cockpit. Toch zou de TCA Boeing Yoke Pack van Thrustmaster moeten lijken op de materialen in de Boeing 787 Dreamliner. Honeycomb komt met een revisie van de Alpha Flight-controls en noemt het nieuwe apparaat dan ook Alpha Flight Controls XPX. De nieuwe apparatuur is tijdens de Flight Sim Expo aangekondigd. Ja, dat bestaat echt. Goedkoop zijn ze trouwens niet: je bent er zo een paar honderd euro aan kwijt, maar je kunt ze wel gebruiken op je Xbox.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..