Nintendo waarschuwt Switch-gamers voor spelen tijdens hoge temperaturen

Geplaatst: 13 juli om 00:01Aangepast: 12 juli om 14:27
Nintendo heeft in Japan een waarschuwing naar buiten gebracht voor het spelen op de Nintendo Switch met hoge temperaturen.

Het bedrijf waarschuwt dat er alleen op de Nintendo Switch gespeeld mag worden wanneer de omgevingstemperatuur tussen de 5 en 35 graden ligt. Deze week wordt het op diverse plekken ter wereld mogelijk warmer, toch zeker op locaties die al snel warm worden, zoals auto's die in de zon geparkeerd staan.

Hoewel er niet wordt gesuggereerd dat de Switch beschadigd kan raken wanneer er met extreem warm weer op gespeeld wordt, kan de console wel automatisch uitgaan wanneer het te warm wordt om zo het oplopen van schade te voorkomen.

Nintendo waarschuwt ook dat mensen niet de ventilatiepoorten van de Switch moeten blokkeren, aangezien dat er voor kan zorgen dat de temperatuur van de console nog hoger oploopt. Ook raadt het bedrijf aan de Switch-dock op een plek te zetten waar geen warmte blijft hangen. Tot slot wordt spelers aangeraden om stof rondom de ventilatie met een stofzuiger te verwijderen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..