spider-man
comic
marvel
auction

Pagina uit Spider-Man-comic gaat voor ruim 3 miljoen dollar over de toonbank

Geplaatst: 4 dagen geleden om 00:03Aangepast: 4 dagen geleden om 23:17
Check even of je nog wat oude comics in een stoffige doos op zolder hebt staan, want in sommige gevallen zijn die dingen goud waard! Een aantal weken geleden werd er namelijk een Superman-comic voor ruim 3 miljoen dollar geveild en nu gaat een enkele pagina uit een Spider-Man-strip daar nog eens overheen. Het velletje papier werd namelijk verkocht voor maar liefst 3,36 miljoen dollar!

De pagina uit Secret Wars #8 is een bijzondere, want het betekende de eerste kennismaking met Spidey’s iconsiche zwart-witte outfit. Dit pakje bestaat uit de symbiotische massa die later bekend werd als Venom, een van Spider-Man’s meest gevreesde vijanden. Mike Zeck tekende de pagina en was er destijds waarschijnlijk niet van op de hoogte dat zijn creatieve uiting later zó veel centjes waard werd.

Spider-Man Comic

De veiling op het Heritage Auctions-evenement in Dallas begon bij een bedrag van 330.000 dollar en ging uiteindelijk dus dik over de 3 miljoen knaken heen. Het gaat de Spider-Man-franchise sowieso voor de wind, want afgelopen december verscheen de nieuwste Spider-Man-film genaamd No Way Home. De film mag zich met gepaste trots op de achtste plaats van meest succesvolle films ooit melden, en de Wacht moet ‘m nog steeds checken. Laten we hopen dat de bioscopen snel de deuren weer mogen openen!

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..