metroidvania
console
anime
next-gen
Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth aangekondigd voor PS5, Xbox en Switch

Geplaatst: 26 september om 00:01Aangepast: 25 september om 23:20
Als je nog niet gestruikeld bent over de titel van deze game, dan is het wellicht de moeite waard om ‘m te gaan checken. De metroidvania verscheen eerder al op pc en nu laat ontwikkelaar Team Ladybug weten dat Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth op 16 december verschijnt voor PlayStation, Xbox en Switch-consoles!

De Wacht daagt je uit om deze tongbreker tien keer achter elkaar te zeggen nadat je een half dozijn biertjes achter de kiezen hebt, maar wellicht zijn er sommigen onder ons waarbij deze titel een belletje doet rinkelen. Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth is namelijk een populaire anime die dateert uit 1988 welke weer gebaseerd is op een roman van Ryo Mizuno. Eerder dit jaar verscheen er al een pc-versie van de metroidvania en binnenkort kunnen ook console-spelers aan de slag met deze cultgame. 

In, komt ‘ie weer, Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth speel je als Deedlit: een vrouw die op een dag wakker wordt in een kerder zonder idee waar of waarom ze daar is. Met een flinke dosis magie en wapens op zak moeten spelers zich een weg banen door het labyrint om uiteindelijk de waarheid te achterhalen. Team Ladybug laat weten dat console-spelers nog een extra lading plottwists en memorabele momenten mogen verwachten, dus dat belooft wat! Op 16 december verschijnt de Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth, dus tijd genoeg om de naam nog even te oefenen.

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..