roblox
ruben sim
rechtszaak

Roblox klaagt Ruben Sim aan voor gedrag

Geplaatst: 25 november om 00:02Aangepast: 24 november om 22:15
Roblox is het helemaal zat met Benjamin Robert Simon. De beste man, ook wel bekend als YouTuber Ruben Sim, zou een soort digitale maffia runnen binnen Roblox.

Hij valt allerlei mensen lastig op het Robloxplatform, inclusief de ontwikkelaars. De maat is vol en de gamestudio stapt naar de rechter omdat Simon oproept tot het doen van onrechtmatige activiteiten waarvan Roblox en zijn gebruikers te dupe worden. Denk aan seksuele intimidatie, foto’s van Hitler uploaden, mensen uitschelden... De schade? Volgens Roblox 1,6 miljoen dollar. Dat komt mede door de Roblox Developers Conference, waar de beste man zorgde voor een stroom aan dreigementen. Zo hevig, dat het event zelfs tijdelijk moest worden stilgelegd, inclusief politie die eraan te pas moest komen. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..