muziek

Roblox klopt toch nog aan bij muziekuitgevers

Geplaatst: 28 september om 02:03Aangepast: 28 september om 01:33
Goedemorgen! Het is vandaag 28 september. Op deze datum in 1867 werd de het mooie Toronto de hoofdstad van Canada. Op 28 september 2015 meldde NASA dat het mogelijk water had gemeten op Mars. Inmiddels leren we dankzij Ingenuity veel meer over de rode planeet, al worden de eerste monsters van Mars pas na 2030 verwacht… Monsters, die hebben we ook in Roblox. Tijd voor de N8W8!

Roblox klopt toch maar eens bij muziekuitgevers aan 

Roblox heeft na grote problemen met de National Music Publishers Association besloten wat voorzichtiger om te gaan met het gebruik van muziek in het spel. Roblox heeft al deals gesloten met Sony en BMG om te zorgen dat ze niet nog eens worden aangeklaagd voor het schenden van een muziekregel. Het lullige is dat Roblox niet zelf muziek in het spel laadde, maar dat spelers dat deden. Aan de andere kant had Roblox er meer aan kunnen doen om te zorgen dat dat niet kon gebeuren. 

Muziek speelt een grote rol in Roblox: laatst trad Lil Nas X nog op in het spel dat 48 miljoen dagelijks actieve gebruikers telt. Met zoveel gebruikers kun je je vast hier en daar wel een rechtszaak veroorloven, maar het is natuurlijk beter om netjes van tevoren afspraken te maken voor het gebruik van andermans kunsten. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en tech. Schattige dierenplaatjes zijn altijd welkom.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..