playstation
xbox
pc
creative assembly
hyenas

Scifi-multiplayershooter Hyenas van Creative Assembly onthuld

Geplaatst: 23 juni om 00:03Aangepast: 23 juni om 08:35
Creative Assembly en Sega hebben hun nieuwe multiplayershooter Hyenas onthuld.

De game is al vier jaar in ontwikkeling bij de studio en wordt beschreven als een multiplayergame met meerdere teams. Het spel speelt zich af op ruimteschepen met secties zonder zwaartekracht. Potjes bestaan uit vijf teams met elk drie spelers.

 In de spelwereld van Hyenas is het rijke gedeelte van de mensheid vertrokken naar Mars en is in de tussentijd de aarde vernield. Mensen die achter zijn gebleven leven in de Taint, een soort sloppenwijken bestaande uit zwevende brokstukken van de aarde. Marsbewoners sturen schepen richting deze sloppenwijken om allerlei objecten die hen doet herinneren aan het oude leven op te halen, en de Hyenas - oftewel de spelers - beroven deze schepen.

Hyenas moet in 2023 uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het was al geruime tijd bekend dat Creative Assembly, de Britse studio achter games zoals de Total War-reeks en Alien Isolation, aan een nieuwe scifishooter werkte voor uitgever Sega, maar tot gisteren was er nog niets over bekend.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..