Severance gaat in januari verder

Geplaatst: 10 juli om 22:12
Naar links, naar rechts, naar huis... We gaan het vandaag maar niet over scheidsrechters en penalty's hebben, want dan wordt de sfeer nog bedrukter dan ie al is. Gelukkig is de N8W8 van vandaag een goed doekje voor het bloeden. Laten we maar snel beginnen!

Severance gaat in januari verder

Het tweede seizoen van het briljante Severance is vanaf 17 januari 2025 te zien.

Dat heeft Apple bekendgemaakt middels de teaser die je hieronder kunt checken. De releasedatum is heerlijk nieuws, want sinds het geweldige eerste seizoen in 2022 wachten we al met smart op meer.

In april hoorden we al dat de opnames van het tweede seizoen afgerond waren. Daardoor hoopten we stiekem dat de afleveringen dit jaar nog te zien zouden zijn, maar dat is hem helaas niet geworden. We moeten nog even geduld hebben.

Onze eigen Michel recenseerde het eerste seizoen en gaf het een score van 95: "Of je nou van het absurde van Twin Peaks, het emotionele van The Leftovers of de pure mysterie van Lost houdt: dit is een mystery box-serie die werkelijk iedereen kan bekoren. Het enorm interessante uitgangspunt wordt met kundige regie en sterk acteerwerk leven ingeblazen, met de goed uitgewerkte personages als het kloppende hart. Severance heeft de potentie om voor Apple TV+ te zijn wat The Sopranos voor HBO en (de eerste seizoenen van) House of Cards voor Netflix waren."

Watch on YouTube
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.