sony
model
ps5
playstation 5
ps5 pro

Sony registreert nieuw PlayStation 5-model in Japan

Geplaatst: 14 mei om 00:04Aangepast: 13 mei om 21:10
Goedemorgen! Zijn we vrijdag de dertiende allemaal zonder al te veel kleerscheuren doorgekomen? Mooi! Dan kan je met een gerust hart namelijk het laatste gamenieuws doornemen dat de Wacht in de late uurtjes voor je heeft verzameld. Er is weer genoeg gebeurd in gamelandschap, dus pak je telefoon of laptop erbij en scrollen maar!

Sony registreert nieuw PlayStation 5-model in Japan

Hoewel de PlayStation 5 nog steeds nauwelijks te verkrijgen is, lijkt het er sterk op dat Sony alvast vooruit kijkt. Een oplettende Twitteraar merkte namelijk op dat het bedrijf in Japan een nieuw model voor de console heeft laten registreren.

Het gaat hierbij om het PS5-model ‘CFI-1200’ en volgens VGC kreeg Sony in april al groen licht van het Japanse Ministerie van Binnenlandse Zaken om het nieuwe model in productie te brengen. Ook meldt diezelfde website dat het nieuwe model is uitgerust met verbeterde draadloze communicatieapparatuur, waardoor certificering van het ministerie vereist is.

Waar de tot nu toe verschenen PS5-modellen het serienummer ‘CFI-11XX’ meekregen, lijkt Sony nu dus een extra stap vooruit te zetten. Of er met de komst van het nieuwe model ook gesleuteld wordt aan de grafische specificaties van de console is niet bekend, maar het zal de aankomende tijd ongetwijfeld weer wat stof doen opwaaien. Zeker aangezien er al eerder geruchten rondom een PS5 Pro-model in de lucht hingen. Zover zal het volgens de Wacht echter nog niet zijn en wat hem betreft brengt Sony eerst het eerste model eens fatsoenlijk op de markt. Al zal dat met het aanhoudende chiptekort helaas nog wel een tijdje duren.

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..