spelunky 2
game pass
microsoft
roguelike

Spelunky 2 is nu te spelen via Game Pass

Geplaatst: 5 dagen geleden om 00:00Aangepast: 5 dagen geleden om 23:29
Hoppa! Game Pass dendert lekker door in 2022, want je kan nu de Mass Effect-trilogie en binnenkort de Hitman-trilogie via de abonnementsdienst van Microsoft spelen. Gelukkig is er ook liefde voor de minder grote games, want vanaf nu kan je ook Spelunky 2 binnenslepen via Game Pass!

In Spelunky 2 volg je de avonturen van een mijnwerker die zich een weg baant door talloze gangenstelsels op zoek naar ultieme rijkdom. De spelwereld is constant willekeurig gegenereerd, dus je weet nooit wat je te wachten staat tijdens een nieuw tripje door de mijnschachten. Dat zorgt voor gevarieerde gameplay en een dondersmoeilijke roguelike, dus maak je borst maar nat!

Spelunky 2 is het vervolg op het succesvolle Spelunky, dat voor verschillende platformen verscheen. De Wacht moet de ontwikkelaar van de Spelunky-reeks even een schouderklopje geven, want de game werd in elkaar gedraaid door slechts één persoon genaamd Derek Yu. Die man moet een gat in de lucht springen, want als je game inmiddels zo populair is dat ‘ie op Game Pass verschijnt, dan heb je een puike prestatie geleverd. Petje af, Derek!

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..