nft's
troy baker
the last of us
joel miller

Stemacteur Troy Baker gaat vol voor stem-NFT’s

Geplaatst: 4 dagen geleden om 00:01Aangepast: 5 dagen geleden om 23:26
Na alle ophef van de afgelopen maanden krijgt de Wacht een beetje een nare smaak in zijn mond bij het horen van het woordje NFT’s. Er was veel sprake van deze zogenaamde tokens in games, waardoor je als speler eigendomsrecht krijgt op bepaalde digitale objecten. Zo’n beetje het hele internet heeft er een mening over en zo ook stemacteur Troy Baker. Hem lijkt het namelijk een goed idee om zijn stemwerk als NFT te slijten.

Troy Baker kennen we waarschijnlijk het beste van zijn rol als Joel Miller in The Last of Us. Op Twitter maakte hij bekend een samenwerking aan te gaan met VoiceVerseNFT: een bedrijf dat in NFT’s handelt waarbij het stemmen omzet in intellectueel eigendom. In zijn tweet blijft Baker lekker vaag, want hij laat weten ‘nieuwe manieren te onderzoeken waarop hij nieuwe tools kan bieden aan nieuwe contentmakers om nieuwe dingen te maken’. Juist…

Het is in ieder geval duidelijk aan welke kant van het NFT-spectrum Baker staat. Hij sluit zijn Tweet dan ook passend af met ‘You can hate, or you can create. What’ll it be?”. De Wacht is bang dat Baker vooral haat over zich heen krijgt, maar hij laat zich graag verrassen. Wie weet horen we straks de AI-gegenereerde stem van Baker overal op het internet opduiken, dat is dan ook wel weer geinig!

Rodney FeterisAl een PlayStation in huis sinds de dagen dat ik nog in luiers liep. Altijd te porren voor een prachtige singleplayer-game, maar er gaat bijna niets boven een potje League of Legends op z'n tijd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..